Site icon NewsIT

Απογοητευτική η Παγκόσμια πρωταθλήτρια

04.06.2010 | 00:37
Οι παίκτες της Ιταλίας δεν μπόρεσαν να δείξουν το καλό τους πρόσωπο κόντρα στο Μεξικό

Οι παίκτες της Ιταλίας δεν μπόρεσαν να δείξουν το καλό τους πρόσωπο κόντρα στο Μεξικό

Η Ιταλία ηττήθηκε με 2-1 από το Μεξικό σε φιλικό ματς που έγινε στις Βρυξέλλες και σκόρπισε προβληματισμό στον Λίπι και τους φίλους της, λίγες ημέρες πριν τη σέντρα του Μουντιάλ.

Από την κάτοχο του τροπαίου σίγουρα οι απαιτήσεις είναι μεγάλες, αλλά τα μέχρι τώρα δείγματα κάθε άλλο παρά ενθαρρυντικά είναι. Η Ιταλία γνώρισε την ήττα με 2-1 από το Μεξικό αν και αγωνίστηκε με τη βασική της ενδεκάδα.

Βέλα και Μεδίνα στο 17′ και στο 84′ έδωσαν αέρα δύο τερμάτων στο Μεξικό και δεν άφησαν περιθώριο αμφισβήτησης. Οι Ιταλοί κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της τιμής στο 89′ με τον Μπονούτσι.

Ιταλία: Μπουφόν, Τζαμπρότα (63′ Μάτζο), Μπονούτσι, Καναβάρο (88′ Μποκέτι), Κρίσιτο, Πίρλο (82′ Παλόμπο), Ντε Ρόσι (76′ Κουαλιαρέλα), Μαρκίζιο, Ιακουΐντα, Ντι Νατάλε (46′ Πέπε), Τζιλαρντίνο (63′ Πατσίνι).

Μεξικό: Όσκαρ Πέρες, Αγκιάρ, Φρανσίσκο Ροντρίγκες (69′ Μορένο), Οσόριο, Σαλσίδο, Χουάρες (86′ Γκουαρδάδο), Μάρκες (46′ Μπαρέρα), Τοράδο, Ζιοβάνι Ντος Σάντος (52′ Μεντίνα), Χαβιέρ Ερνάντες (71′ Μπλάνκο), Βέλα (83′ Κάστρο).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version