Πέμπτη, 4 Ιουλ.
27oC Αθήνα

Αποκάλυψη Ντιέγκο Σιμεόνε: «Έβαλα τον Λουίς Σουάρες να τηλεφωνήσει στον Λιονέλ Μέσι για να έρθει στην Ατλέτικο Μαδρίτης»

Αποκάλυψη Ντιέγκο Σιμεόνε: «Έβαλα τον Λουίς Σουάρες να τηλεφωνήσει στον Λιονέλ Μέσι για να έρθει στην Ατλέτικο Μαδρίτης»
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε επιβεβαίωσε ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης θέλησε να κάνει το… κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα, έχοντας ως… μεσολαβητή τον Λουίς Σουάρες.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός και “αδερφικός” φίλος του Αργεντινού σούπερ σταρ “αναγέννησε” την καριέρα του με τους “ροχιμπλάνκος” και κλήθηκε από τον προπονητή του, να μάθει… περισσότερα για την υπόθεσή του, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο ίδιος ο Σιμεόνε στην OLE της Αργεντινής.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αργεντινός προπονητής δήλωσε: «Θα σας πω μία λεπτομέρεια που δεν είναι γνωστή. Με όλα αυτά που συνέβαιναν στην Μπαρτσελόνα, πήραμε τηλέφωνο τον Λουίς για να μάθει περισσότερα. Με όλο τον σεβασμό που είχα προς τον Λέο, δεν του τηλεφώνησα εγώ προσωπικά, αλλά έβαλα τον Λουίς να ρωτήσει πως ήταν, αν υπήρχε έστω μία μικρή πιθανότητα να έρθει στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Αυτό κράτησε περίπου… τρεις ώρες, γιατί η Παρί Σεν Ζερμέν είχε εμμονή με αυτή την μεταγραφή»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις