Site icon NewsIT

Απολογήθηκε ο ΠΑΟΚ για τον ημιτελικό με Ολυμπιακό

28.04.2014 | 17:54
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ βρέθηκε την Δευτέρα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προκειμένου να απολογηθεί για όλα τα συμβάντα στο γήπεδο της Τούμπας, στο πλαίσιο του δεύτερου ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό τη Μεγάλη Τετάρτη

Οι νομικοί του ΠΑΟΚ και ο υπεύθυνος ασφαλείας κ. Πλιάτσικας προσπάθησαν να αποδείξουν ενώπιον της Επιτροπής ότι τα γεγονότα ήταν μεμονωμένα και δεν δικαιολογείται η κατηγορία των εκτεταμένων επεισοδίων βάσει της οποίας κλήθηκε να απολογηθεί η ομάδα.

Επίσης, καταδίκασαν την κίνηση που έγινε από φίλαθλο προς τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Σαλίνο διευκρινίζοντας ωστόσο πως ήταν μεμονωμένο περιστατικό. Η απόφαση βγαίνει την Τετάρτη

Ειδικότερα, τα επιχειρήματα που ανέπτυξε η πλευρά του “Δικεφάλου” ήταν τα εξής:

-Δεν υπήρχε είσοδος στον αγωνιστικό χώρο ικανού αριθμού φιλάθλων για να δημιουργήσουν πρόβλημα με την διεξαγωγή του αγώνα.

-Δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

-Τα ψάρια στον πάγκο του Ολυμπιακού ήταν ένα κακόγουστο αστείο που έγινε χάριν πίκας. Παρόμοια συμβάντα υπήρξαν και στο παρελθόν στο ελληνικό ποδόσφαιρο (π.χ. κόκορας στον Φυλακούρη, βαζελίνη στον πάγκο του Παναθηναικού).

-Για την μπανάνα που έπεσε στην πλευρά του Σαλίνο, τονίστηκε ότι ο ΠΑΟΚ είναι ένας σύλλογος που έχει στην σύνθεσή του έγχρωμους παίκτες (Αφρικανούς και άλλων εθνικοτήτων, όπως Βραζιλιάνοι ) τους οποίους αγαπά ο κόσμος και δεν υπάρχει καμιά εκδήλωση ρατσιστικής συμπεριφοράς απέναντι τους. Το γεγονός ήταν μεμονωμένο.

Διαβάστε ακόμα…

Πειθαρχική δίωξη στον ΠΑΟΚ

42 συλλήψεις και 10 τραυματίες στα επεισόδια του ΟΑΚΑ

Ο Μπεργκ διέλυσε τον ΠΑΟΚ! Κυπελλούχος Ελλάδας ο Παναθηναϊκός

Επεισόδια με φωτοβολίδες και χημικά πριν τον τελικό (ΦΩΤΟ και VIDEO)

Επεισόδια με οπαδούς του ΠΑΟΚ στο Κολωνάκι (ΦΩΤΟ και VIDEO)

Εντυπωσιακό το κομβόι με τα πούλμαν του ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Επιθέσεις με μολότοφ σε πούλμαν του ΠΑΟΚ

Σε αυτό το σημείο έγινε η καραμπόλα των 4 λεωφορείων με οπαδούς του ΠΑΟΚ – Δείτε ΦΩΤΟ

“https://www.newsit.gr/category/athlitika”>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version