Site icon NewsIT

Απορρίφθηκαν οι εφέσεις της ΑΕΚ και του Ατρομήτου

28.04.2016 | 11:53
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Παρέμειναν οι ποινές των δυο ομάδων, που τους επιβλήθηκαν σε πρώτο βαθμό για τα επεισόδιά στον μεταξύ τους αγώνα πρωταθλήματος στο Περιστέρι. Πως διαμορφώνεται η βαθμολογία στα πλέι οφ...

Τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο Ατρόμητος είχαν τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών, δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο ύψους 70,750 ευρώ. Οι δύο ΠΑΕ κατέθεσαν έφεση για να “πέσει” η ποινή τους, αλλά η απόφαση της αρμόδιας επιτροπής ήταν αρνητική.

Μετά από αυτή την εξέλιξη η ΑΕΚ είναι οριστικά τρίτη στο πρωτάθλημα και ξεκινά με δυο βαθμούς στα πλέι οφ, όσους και ο Παναθηναϊκός (εφόσον πέμπτος παραμείνει ο Πανιώνιος). Εκκρεμεί η καταγγελία του ΠΑΣ Γιάννινα για την αδειοδότηση των “κυανέρυθρων”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“-Με την υπ’ αριθμόν 37/27-4-2016 απόφασή της δέχεται τυπικά την έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της υπ΄ αριθμόν 112/2016 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE. Απορρίπτει κατ΄ ουσία.

-Με την υπ’ αριθμόν 38/27-4-2016 απόφασή της δέχεται τυπικά την έφεση της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ κατά της υπ΄ αριθμόν 111/2016 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE. Απορρίπτει κατ΄ ουσία.”

Μετά λοιπόν κι από αυτή την εξέλιξη, η βαθμολογία του πρωταθλήματος έχει ως εξής:

2. Παναθηναϊκός 55
3. ΑΕΚ 54
4. ΠΑΟΚ 45
5. Πανιώνιος 44

Όσον αφορά τα πλέι οφ, οι ομάδες θα μπουν με τους εξής βαθμούς, με συμμετοχή Πανιωνίου:

Παναθηναϊκός 2
ΑΕΚ 2
ΠΑΟΚ 0
Πανιώνιος 0

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version