Δευτέρα, 12 Αυγ.
30oC Αθήνα

Απόστολος Χρήστου: «Τιμώ το εθνόσημο και οι Έλληνες με τιμούν με την αγάπη τους»

Απόστολος Χρήστου: «Τιμώ το εθνόσημο και οι Έλληνες με τιμούν με την αγάπη τους»
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Απόστολος Χρήστου επέστρεψε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 με το αργυρό μετάλλιο στο λαιμό του και στη νέα του ανάρτηση στα social media, έκανε έναν απολογισμό της προσπάθειάς του στο Παρίσι.

Σε ένα μακροσκελές μήνυμα στο instagram, ο Απόστολος Χρήστου επισήμανε τη στήριξη των Ελλήνων στο πρόσωπό του εξέφρασε την ελπίδα η επιτυχία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 να φέρει περισσότερα παιδιά στον ελληνικό αθλητισμό.

Η ανάρτηση του Χρήστου

«Πέρασαν δέκα μέρες από την πιο σημαντική στιγμή της αθλητικής μου πορείας. Από μικρός είχα ένα όνειρο, να κάνω όλη την Ελλάδα περήφανη. Η αγάπη σας και η αναγνωρισιμότητα που έχω λάβει τις τελευταίες μέρες με έκαναν να αντιληφθώ λίγο παραπάνω τι έχει συμβεί.

Αυτή μου η επιτυχία είναι πρωτίστως αφιερωμένη στην Ελλάδα, τους Έλληνες, τον ελληνικό αθλητισμό και την ελληνική κολύμβηση! Τιμώ το εθνόσημο και οι Έλληνες με τιμούν με τη στήριξη και την αγάπη τους. Ευελπιστώ αυτή η διάκριση να φέρει πιο πολλά παιδιά στις πισίνες, να αγαπήσουν το άθλημα που ακολουθώ πιστά και να αποτελέσουν πρεσβευτές του υγιούς αθλητισμού με τα ελληνικά χρώματα.

Μακάρι να αποτελέσω έμπνευση για τους νέους αθλητές για να θυμούνται πάντα ότι δεν πρέπει να τα παρατάμε, να μην εγκαταλείπουμε ποτέ την προσπάθεια που κάνουμε και να πιστεύουμε στον εαυτό μας όχι μόνο στον αθλητισμό άλλα και στη ζωή γενικότερα!

Από κει και πέρα ένα μεγάλο μερίδιο σε αυτή την επιτυχία έχουν πολλοί άνθρωποι. Η οικογένειά μου, ο προπονητής μου Παναγιώτης Βελέντζας, ο γυμναστής μου Δημήτρης Κουλούρης, η βιοχημικός της άσκησης Ερασμία Σγουράκη, ο φυσιοθεραπευτής μου Γιώργος Γκούντας, ο διατροφολόγος Γιάννης Αρναούτης, η αθλητική ψυχολόγος Μαρία Ψυχουντάκη, ο εργοφυσιολόγος Αργύρης Τουμπέκης και ο Βασίλης Γούργουλης μέσω της βιομηχανικής ανάλυσης συνέθεσαν μια ομάδα που έφερε αυτή τη διάκριση.

Επίσης χωρίς τους χορηγούς μου και το σωματείο που ανήκω δεν θα μπορούσα να συνεχίσω τον αθλητισμό υψηλού επιπέδου και να φτάσω στην κατάκτηση αυτού του μεταλλίου οπότε είμαι ευγνώμων για τη στήριξη από τον @olympiacossfp, τον @instaopap, την @arenagreece, την @motoroilhellas, την @arlaproteingr, την @garmingreece, την @supradyngreece και το @communication.lab για τη συνεργασία μας στα social media.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος, στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και στην διοίκηση του ΟΑΚΑ που είχαμε μια κοινή πορεία τα τελευταία χρόνια και ήρθε το πολυπόθητο αποτέλεσμα. Θα συνεχίσω να προσπαθώ καθημερινά για να σας κάνω υπερήφανους».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις