Σάββατο, 17 Αυγ.
29oC Αθήνα

Αποτελέσματα πλέι οφ NBA: Έβγαλαν αντίδραση Μάβερικς και Σίξερς

Αποτελέσματα πλέι οφ NBA: Έβγαλαν αντίδραση Μάβερικς και Σίξερς

Οι Μάβερικς και οι Σίξερς έβγαλαν αντίδραση και μείωσαν τις σειρές με τους Σανς και Χιτ, αντίστοιχα, για τα ημιτελικά των πλέι οφ του NBA.

Οι Μάβερικς, με πρωταγωνιστές τους Ντόντσιτς και Μπράνσον, επικράτησαν των Σανς με 103-94 κι έκαναν το 2-1 στη σειρά. Στους τελικούς προκρίνεται η ομάδα που θα συμπληρώσει τέσσερις νίκες.

Ο Σλοβένος γκαρντ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 26 πόντους, 13 ριμπάουντ και 9 ασίστ, βοηθώντας την ομάδα του Ντάλας να μείνει ζωντανή στη σειρά με τους Σανς. Στους 28 πόντους σταμάτησε ο Μπράνσον.

Για τους Σανς, ο Τζα Κράουντερ είχε 19 πόντους, ο Ντέβιν Μπούκερ 18 πόντους, ενώ ο ΝτιΆντρε Έιτον έφτασε σε double double, με 16 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Το τέταρτο παιχνίδι της σειράς είναι τα ξημερώματα της Δευτέρας στο Ντάλας.

Από την πλευρά τους, οι Σίξερς νίκησαν άνετα τους Χιτ με 99-79 και μείωσαν τη σειρά σε 2-1. Ο Τζοέλ Εμπίντ επέστρεψε στη δράση, έκανε double-double με 18 πόντους και 11 ριμπάουντ κι οδήγησε την ομάδα του στη νίκη.

Ταϊρίς Μάξι και Ντάνι Γκριν σημείωσαν από 21 πόντους και ο Τζέιμς Χάρντεν πρόσθεσε άλλους 17. Για τους Χιτ, ο Τζίμι Μπάτλερ είχε 31 πόντους, αλλά ήταν απελπιστικά μόνος, αφού με εξαίρεση τον Τάιλερ Χίρο, που σημείωσε 14 πόντους, κανένας άλλος παίκτης των Χιτ δεν είχε διψήφιο αριθμό πόντων.

Το τέταρτο παιχνίδι έχει οριστεί για τα ξημερώματα της Δευτέρας στη Φιλαδέλφεια.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις