Site icon NewsIT

Αποθέωση Αντετοκούνμπο από τον Κόμπι Μπράιαντ!

16.02.2016 | 23:10
ΦΩΤΟ Reuters

ΦΩΤΟ Reuters

Το εγκώμιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο έπλεξε ο Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος μίλησε επίσης για τον Βασίλη Σπανούλη, αλλά και για τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Ο “Black Mamba” μίλησε στον ΟΤΕ TV και ερωτηθείς για την ήττα των ΗΠΑ από την Ελλάδα το 2006 και αυτή τον ώθησε να αγωνιστεί στην ομάδα της πατρίδας του, απάντησε: «Όχι, πάντα ήθελα να παίξω στην εθνική ομάδα των ΗΠΑ, αλλά ταλαιπωρήθηκα από σοβαρούς τραυματισμούς και έτσι δεν είχα τη δυνατότητα. Αυτή ήταν η τελευταία ήττα των ΗΠΑ και ανυπομονούσα να αντιμετωπίσω την Ελλάδα. Είχαν πολύ μεγαλόσωμους γκαρντ. Τον Σπανούλη και τους υπόλοιπους. Φρόντισα να αντιμετωπίσω σώμα με σώμα αυτούς τους περιφερειακούς. Έπαιξα απέναντι σε νέους παίκτες που δεν είχα αντιμετωπίσει ποτέ ξανά. Όπως… ο Διαμαντίδης! Είχαν σίγουρα την προσοχή μου. Έπρεπε να μελετήσω αυτούς τους παίκτες». 

Αναφέρθηκε φυσικά και στον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Είναι φανταστικός παίκτης. Το πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει είναι τρομακτικό. Μπορεί να γίνει ένα παίκτης-φαινόμενο»!

Για την επίσκεψή του στην Αθήνα είπε: «Ήταν εξαιρετικά! Τη λάτρεψα! Τα παιδιά μου και εγώ περπατήσαμε αρκετά τη πόλη… Πήγαμε στην Ακρόπολη και η Αθήνα είναι ένα από τα αγαπημένα μου μέρη για να επισκεφθώ».

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version