Κυριακή, 28 Ιουλ.
27oC Αθήνα

Αποχαιρέτησε Βιλανόβα η Μπαρτσελόνα – Οι υποψήφιοι “διάδοχοι”

Φινάλε στη συνεργασία Μπαρτσελόνα με Βιλανόβα ΦΩΤΟ REUTERS
Φινάλε στη συνεργασία Μπαρτσελόνα με Βιλανόβα ΦΩΤΟ REUTERS

Οριστικά παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα αποτελεί ο Τίτο Βιλανόβα, όπως επιβεβαίωσε ο Σάντρο Ροσέλ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. Ποιους τεχνικούς παρουσιάζει ο ισπανικός Τύπος ως φαβορί για την διαδοχή…

 Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα αποτελεί και επίσημα ο Βιλανόβα. Ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα», Σάντρο Ροσέλ επιβεβαίωσε την αποχώρηση του 44χρονου τεχνικού.

Ο ισχυρός άνδρας των «μπλαουγκράνα» τόνισε πως ο μέχρι πρότινος τεχνικός της ομάδας δεν είναι σε θέση να εκτελεί χρέη πρώτου προπονητή λόγω της θεραπείας που αναμένεται να ακολουθεί το επόμενο διάστημα για να αντιμετωπίσει τον καρκίνο στην παρωτίδα

“Πρόκειται για μία είδηση που δεν θα ήθελα ποτέ να πω. Σε εξετάσεις ρουτίνας διαπιστώθηκε ότι ο Τίτο Βιλανόβα χρειάζεται εκ νέου θεραπεία για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Δεν μπορεί να ασκεί πλέον τα καθήκοντα του. Ζητούμε το μέγιστο δυνατό σεβασμό στον ίδιο και στην οικογένειά του. Θα σας ανακοινώσουμε το διάδοχό του τις επόμενες ημέρες. Η ζωή συνεχίζεται”, τόνισε ο πρόεδρος των Καταλανών.

Όσον αφορά τον διάδοχο του Καταλανού τεχνικού στον πάγκο, διευκρίνισε: «Ο αντιπρόεδρος, Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομένου μαζί με τον αθλητικό διευθυντή, Άντονι Θουμπιθαρέτα, θα σας παρουσιάσουν τον νέο προπονητής μας στις αρχές της επόμενης εβδομάδας».

Τα σενάρια… διαδοχής του Βιλανόβα δεν άργησαν να δημιουργηθούν από τα ισπανικά ΜΜΕ. Σύμφωνα με την «AS», ο τεχνικός της Τότεναμ, Αντρέ Βίλας-Μπόας, είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

Εκτός του Πορτογάλου τεχνικού των Λονδρέζων, στη «λίστα» της ισπανικής εφημερίδας αναφέρονται επίσης τα ονόματα των Λουίς Ενρίκε, ο οποίος στις 8 Ιουνίου ανέλαβε τη Θέλτα και Μαρσέλο Μπιέλσα, που αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Αθλέτικ Μπιλμπάο στο φινάλε της περσινής σεζόν.

Διαβάστε ακόμα…

Αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα ο Τίτο Βιλανόβα!

Βιλανόβα: Ο Γκουαρδιόλα δεν ήταν εκεί όταν τον χρειαζόμουν

Χειρουργήθηκε ο Βιλανόβα – Όλη η Ισπανία στο πλευρό του

Η Ρεάλ στο πλευρό του Βιλανόβα

Σοκ στη Μπαρτσελόνα–Αντιμέτωπος ξανά με τον καρκίνο ο Βιλανόβα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε