Τετάρτη, 24 Ιουλ.
31oC Αθήνα

“Απρόσεκτος” ο ΠΑΟΚ, τον… τράβηξε ο Αθανασιάδης

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Προηγήθηκε δύσκολα, έκανε… δώρο την ισοφάριση, αλλά ο ΠΑΟΚ πήρε τελικά την εντός έδρας νίκη επί της Βέροιας με 2-1, φτάνοντας στην 4η διαδοχική του νίκη στην Τούμπα.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Εστω και δύσκολα, ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-1 τη Βέροια στο γήπεδο της Τούμπας, για την 18η αγωνιστική της Superleague κι έφτασε τους 32 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Ο “δικέφαλος του βορρά” είχε καλή παρουσία στο πρώτο δεκάλεπτο, με γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας. Η ευκαιρία του Μπερμπάτοφ (8′) όμως δεν είχε και την ανάλογη συνέχεια, αφού το κέντρο των Θεσσαλονικέων παρουσίασε σημαντικά προβλήματα, με την “βασίλισσα του Βορρά” να ισορροπεί την αναμέτρηση και να έχει και αυτή μια καλή στιγμή με το σουτ του Μαγέφσκι.

Η νωθρή εικόνα των γηπεδούχων… προκάλεσε τις φωνές του Τούντορ, η πίεση των φιλοξενούμενων ήταν αποτελεσματικότατη, ενώ οι αντεπιθέσεις τους ήταν επικίνδυνες, κυρίως αυτές που έγιναν από τον Γεωργιάδη. Η χιονόπτωση στην Τούμπα έγινε πιο δυνατή, με τον “δικέφαλο του Βορρά” να… παίρνει μπρος και έχοντας την κατοχή της μπάλας να πλησιάζει στην περιοχή του Καντιμοίρη. Τελικά, το 1-0 ήρθε λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, με τον Σκόνδρα να ανατρέπεται από τον Όστοϊτς και τον Μπερμπάτοφ να… εκτελεί από τα 11 βήματα.

Ο ΠΑΟΚ πίεσε ψηλά στην επανάληψη, “βραχυκυκλώνοντας” τους φιλοξενούμενους και δημιουργώντας χώρους για να… χτυπήσει. Μάλιστα, στο 57′ ο Μακ έφτασε πολύ κοντά στο 2-0, αλλά ο Νάστος πρόλαβε την τελευταία στιγμή να βάλει την κόντρα. Και ενώ οι Θεσσαλονικείς είχαν το πάνω χέρι, ήρθε στο 65′ το τραγικό λάθος των Σκόνδρα και Μελίσσα και την προβολή του Μαγέφσκι.

Το γήπεδο… έγειρε στη συνέχεια, με τους γηπεδούχους να πιέζουν για το γκολ της νίκης και τον Ζάιρο να χάνει απίστευτη ευκαιρία στο 67′, λίγο πριν γίνει αλλαγή. Το 2-1 ήρθε τελικά για την ομάδα του Τούντορ στο 74, με τον Αθανασιάδη να βρίσκει δίχτυα στην πρώτη του τελική στο παιχνίδι (!). Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να γίνουν και πάλι επικίνδυνοι για την εστία του “δικέφαλου του βορρά” αλλά η ευκαιρία δεν τους παρουσιάστηκε ποτέ κι έτσι οι τρεις βαθμοί έμειναν στην Τούμπα.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Ιγκόρ Τούντορ): Μελίσσας, Σκόνδρας, Βίτορ, Μαλεζάς (46’ Χαρίσης), Κοροβέσης, Κάτσε, Τζιόλης, Μπερμπάτοφ, Μακ (77′ Πέλκας), Ζάιρο (68′ Μυστακίδης), Αθανασιάδης.

ΒΕΡΟΙΑ (Γιώργος Γεωργιάδης): Καντιμοίρης, Μαλόν, Μαραγκός, Όστοιτς, Νάστος (81′ Ξόμπλιος), Άρτσε, Σιόντης, Γεωργιάδης, Αμπντούν (46’ Νέτο), Μαγιέφσκι, Κόλα (46’ Καϊκούτ). 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε