Site icon NewsIT

Αραούζου: 11η στην πρώτη της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες

15.08.2016 | 17:24
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Το πάλεψε στην πρώτη της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Η Κέλλυ Αραούζου έκανε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, αφού στα πρώτα πέντε χιλιόμετρα ήταν στην 25η θέση και τελικά τερμάτησε στην 11η.

Τη 11η θέση πήρε η Κέλλυ Αραούζου στα 10χλμ. κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα, στην παρθενική συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Ελληνίδα αθλήτρια έκανε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, αφού στα πρώτα πέντε χιλιόμετρα ήταν στην 25η θέση. Στη συνέχεια με εκπληκτικό ντεμαράζ, ανέβηκε στην ένατη θέση στο τρίτο πέρασμα των 7.5 χιλιομέτρων, ενώ έφτασε ακόμα και στη στην έκτη θέση.Τελικά κατέλαβε την εξόχως τιμητική 11η θέση σε Ολυμπιακούς Aγώνες με χρόνο 1:57:31.6, ένα λεπτό πίσω από τη χρυσή Ολυμπιονίκη Σάρον Φαν Ρούβενταλ.

Άξιο αναφοράς, πως είχαμε ανατροπή δεδομένων λίγα λεπτά μετά τον τερματισμό, κάτι που ανέβασε την αραούζου από την 12η θέση στην 11η. Οι κριτές ακύρωσαν την Ορελί Μιλέρ, η οποία είχε τερματίσει δεύτερη, θεωρώντας ότι η Γαλλίδα εμπόδισε τη Ρακέλε Μπρούνι να ακουμπήσει την πλακέτα τερματισμού. Έτσι η Ιταλίδα, που αρχικά ήταν τρίτη, κερδίζει το ασημένιο μετάλλιο, ενώ το χάλκινο παίρνει η Βραζιλιάνα, Πολιάνα Οκιμότο.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version