Σάββατο, 20 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Αραβικές “σειρήνες” για τον “κομμένο” Ντουρμάζ

ΦΩΤΟ eurokinissi
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Σουηδός εξτρέμ του Ολυμπιακού δεν βρίσκεται στα πλάνα του Σίλβα για τους αγώνες του Champions League και αρκετοί αραβικοί σύλλογοι ενδιαφέρονται για την απόκτηση του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Γαύρος”, ορισμένες αραβικές ομάδες επιθυμούν να κάνουν δικό τους τον Ντουρμάζ, με τον Ολυμπιακό, πάντως, να έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να αποχωρήσει κάποιος παίκτης από την ομάδα, εκτός βέβαια και αν φτάσει κάποια εξαιρετική πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα, ο Νταβίντ Φουστέρ είχε τετ-α-τετ με τον Μάρκο Σίλβα. Ο προπονητής του Ολυμπιακού εξήγησε στον Ισπανό μεσοεπιθετικό την απόφαση του, να μην τον συμπεριλάβει στη λίστα με τους παίκτες, που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Champions League.

“Είναι μία πολύ δύσκολη απόφαση για εμένα, γιατί δεν έχω κανένα παράπονο από εσένα, αντιθέτως, είσαι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα. Δυστυχώς, κάποιοι έπρεπε να μείνουν έξω. Καταλαβαίνω ότι είναι στενάχωρο, αλλά δεν θέλω να απογοητευτείς και να σταματήσεις να δουλεύεις. Είσαι ο αρχηγός της ομάδας και είσαι παράδειγμα προς μίμηση για όλους, για αυτό θέλω να συνεχίσεις να δουλεύεις σκληρά”, τόνισε ο Σίλβα.

“Θα συνεχίσω να δουλεύω με τον ίδιο τρόπο, γιατί στόχος μου είναι μόνο το καλό του Ολυμπιακού. Ποτέ δεν θα κάνω κάτι για να βλάψω την ομάδα μου και τους συμπαίκτες μου”, ήταν η απάντηση του Φουστέρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε