Αθλητικά

Αργεντινή – Γαλλία: Λευτέρης Πετρούνιας και Γιώργος Πρίντεζης βρίσκονται στο Κατάρ για τον τελικό

Η ώρα για το μεγάλο τελικό του Μουντιάλ 2022 πλησιάζει, με την Αργεντινή να αντιμετωπίζει τη Γαλλία στις 17:00 και στο Κατάρ βρίσκονται για να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα, ο Γιώργος Πρίντεζης και ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Το γεγονός αποκάλυψε ο ίδιος ο Πετρούνιας, με μία “επική” ανάρτηση στα social media, όπου εμφανίστηκε μαζί με τον Πρίντεζη και έγραψε: «Ο ψηλός και ο κοντός στην Messi Ανατολή».

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης των κρίκων και παλαίμαχος αρχηγός του μπασκετικού Ολυμπιακού, φαίνεται έτσι ότι θα παρακολουθήσουν μαζί το μεγάλο παιχνίδι, όπου η Αργεντινή του Μέσι θα “μονομαχήσει” με τη Γαλλία του Εμπαπέ.

pet

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Καντονά: «Η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να καταστρέψει τα πάντα»
«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μια μεγάλη οικογένεια, αλλά από τότε που ο Ράτκλιφ είναι εδώ, συμβαίνει το αντίθετο. Δεν θέλει πλέον τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για πρεσβευτή», τόνισε μεταξύ άλλων
Ο Έρικ Καντονά