Site icon NewsIT

Αργεντινή – Κροατία: Τι ώρα και που θα δείτε το μεγάλο ημιτελικό του Μουντιάλ 2022

13.12.2022 | 15:33
Αργεντινή – Κροατία: Τι ώρα και που θα δείτε το μεγάλο ημιτελικό του Μουντιάλ 2022

Soccer Football - FIFA World Cup Qatar 2022 - Quarter Final - Netherlands v Argentina - Lusail Stadium, Lusail, Qatar - December 10, 2022 Argentina's Lionel Messi, Paulo Dybala and teammates celebrate while walking down the tunnel after the match as Argentina progress to the semi finals REUTERS/Peter Cziborra

 Η Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι και η Κροατία του Λούκα Μόντριτς θα “μονομαχήσουν” στον πρώτο ημιτελικό για το Μουντιάλ 2022, διεκδικώντας μία θέση στον μεγάλο τελικό.

Η Κροατία ήταν φιναλίστ και στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, όπου ηττήθηκε από τη Γαλλία, την οποία μπορεί να αντιμετωπίσει ξανά, αν αμφότερες πάρουν τη νίκη και την πρόκριση από τους “4” του Μουντιάλ 2022.

Από την πλευρά της, η Αργεντινή έχει φθάσει πιο κοντά από ποτέ, στην εποχή του σπουδαίου Λιονέλ Μέσι, ο οποίος θα δώσει τα πάντα για να κατακτήσει το τρόπαιο στην τελευταία παρουσία του στη διοργάνωση.

Ο αγώνας Αργεντινή – Κροατία είναι προγραμματισμένος για σήμερα Τρίτη (13/12, 21:00, LIVE από το NewsIt.gr) και θα καλυφθεί τηλεοπτικά το ελεύθερο κανάλι του ANT1, αλλά και διαδικτυακά από το ANT1+.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version