Site icon NewsIT

Αργύρης Γιαννίκης για το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: «Σωστή τακτική, είχαμε φάσεις για γκολ»

19.01.2022 | 21:32
Αργύρης Γιαννίκης για το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: «Σωστή τακτική, είχαμε φάσεις για γκολ»

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Αργύρης Γιαννίκης σχολίασε την ισοπαλία της Ένωσης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, σε μια περίοδο που οι “κιτρινόμαυροι” έχουν πολλές απουσίες και προέρχονται από σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων.

Προερχόμενη από δυο σερί εντός έδρας ήττες και παίζοντας με πολλές απουσίες, η ΑΕΚ κατάφερε να φύγει χωρίς να ηττηθεί από την Τούμπα κι έτσι να αφήσει.. ανοικτή την πρόκριση -στο συγκεκριμένο ζευγάρι- στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο τεχνικός της «Ένωσης» Αργύρης Γιαννίκης, έκανε λόγο για «τακτικά καλή προσέγγιση στον αγώνα» στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα στην Cosmote TV.

«Ήταν δύσκολη εβδομάδα για εμάς, και η πνευματική προετοιμασία του παιχνιδιού, με απώλειες της τελευταίας στιγμής, πιστεύω κάναμε τακτικά ένα καλό παιχνίδι με καλή οργάνωση, είχαμε τις φάσεις μας για γκολ και ο ΠΑΟΚ είχε φάσεις, είχαμε τακτικά καλή προσέγγιση στον αγώνα.

Ήρθαμε να βελτιώσουμε πράγματα, να εξελίξουμε πράγματα, σίγουρα δεν είμαστε ευχαριστημένοι με αυτά που έχουν γίνει τελευταία , τα αποτελέσματα, αλλά σε μία εξέλιξη θα υπάρχουν και σκαμπανεβάσματα δυστυχώς αλλά δουλεύουμε σκληρά καθημερινά και συγχαρητήρια στους παίκτες που ήταν έτοιμοι πνευματικά για το παιχνίδι αυτό» δήλωσε ο Αργύρης Γιαννίκης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version