Δευτέρα, 9 Σεπτ.
26oC Αθήνα

Αρίνα Σαμπαλένκα: O Έλληνας ομογενής Γιώργος Φρανγκούλης, νέος σύντροφος της νικήτριας του US Open 2024

Αρίνα Σαμπαλένκα: O Έλληνας ομογενής Γιώργος Φρανγκούλης, νέος σύντροφος της νικήτριας του US Open 2024
ΦΩΤΟ instagram

Η Αρίνα Σαμπαλένκα κατέκτησε για πρώτη φορά το US Open το 2024 και το πανηγύρισε μαζί με το νέο σύντροφό της και Έλληνα ομογενή επιχειρηματία από τη Βραζιλία, Γιώργο Φρανγκούλη.

Εδώ και λίγους μήνες, η Αρίνα Σαμπαλένκα έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Γιώργου Φραγκούλη και ο Έλληνας ομογενής ήταν μαζί της και στον τελικό του US Open, παρακολουθώντας από το μπουθ της Λευκορωσίδας τενίστριας, την κατάκτηση του US Open.

Η κάμερα τους έπιασε να αγκαλιάζονται μάλιστα στη λήξη του αγώνα, ενώ στη συνέχεια, οι δυο τους φωτογραφήθηκαν να φιλιούνται με το τρόπαιο στα χέρια τους.

Ο Γιώργος Φρανγκούλης έκανε και σχετική ανάρτηση στα social media, όπου και έγραψε σε αγγλικά και ελληνικά “τα κατάφερες αγάπη μου”.

Ποιος είναι ο Γιώργος Φρανγκούλης

Ο Γιώργος Φρανγκούλης (Georgios Frangulis) είναι Έλληνας ομογενής επιχειρηματίας. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βραζιλία, αλλά η οικογένειά του έχει καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε νομική στο πανεπιστήμιο Fundação Armando Alvares Penteado, χωρίς όμως να ασχοληθεί ποτέ επαγγελματικά ως δικηγόρος.

Αντίθετα, δραστηριοποιήθηκε επιχειρηματικά με τα προϊόντα από την υπερτροφή Acai και το 2016 λάνσαρε το brand “Oakberry”, το οποίο και έχει γιγαντωθεί τα τελευταία χρόνια, με καταστήματα σε ολόκληρο τον κόσμο. Στα 36 του χρόνια, ο Έλληνας ομογενής είναι και οδηγός αγώνων, έχοντας αγωνιστεί στο Porsche GT3 Cup.

Η γνωριμία του με την Αρίνα Σαμπαλένκα φαίνεται ότι έγινε μέσω της εταιρείας του, αφού η νέα κάτοχος του US Open ήταν μία από τις αθλήτριες που προώθησαν το Oakberry. Ο Γιώργος Φρανγκούλης ήταν παντρεμένος στο παρελθόν με τη Βραζιλιάνα, Isabella Armentano, αλλά ο γάμος τους δεν διήρκησε πολύ. Τα προηγούμενα χρόνια, ο ίδιος είχε δηλώσει επίσης στο Forbes, ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο του θυροειδή και έκανε επέμβαση για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της υγείας του.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgios Frangulis (@georgiosfrangulis)

Εδώ και μερικούς μήνες είναι ζευγάρι με την Αρίνα Σαμπαλένκα, αλλά οι δυο τους δεν κρύβουν τον έρωτά τους, ανεβάζοντας διαρκώς φωτογραφίες από προσωπικές τους στιγμές στα social media. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι η Λευκορωσίδα τενίστρια είναι κολλητή φίλη και με την Πάουλα Μπαντόσα, σύντροφο του Στέφανου Τσιτσιπά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις