Τρίτη, 20 Αυγ.
29oC Αθήνα

Άρης: «Εξαιτίας ενός ανόητου, η πλειοψηφία των φιλάθλων μας δεν θα πάει γήπεδο με Αστέρα – Διά βίου απαγόρευση εισόδου»

Άρης: «Εξαιτίας ενός ανόητου, η πλειοψηφία των φιλάθλων μας δεν θα πάει γήπεδο με Αστέρα – Διά βίου απαγόρευση εισόδου»
Eurokinissi

Η αντίδραση της ΠΑΕ Άρης, για την τιμωρία της με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών από τη ΔΕΑΒ, λόγο μιας “τραγικής” κίνησης οπαδού της στο παιχνίδι στην έδρα του Ατρομήτου.

Ο Άρης τιμωρήθηκε από τη ΔΕΑΒ με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, επειδή ένας οπαδός του πέταξε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Ατρομήτου ένα κάθισμα. Οι Θεσσαλονικείς θα αναγκαστούν έτσι να αγωνιστούν στο ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (3η αγωνιστική) χωρίς κόσμο στις εξέδρες.

Λίγη ώρα μετά τη γνωστοποίηση της απόφαση της ΔΕΑΒ, η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε οργισμένη ανακοίνωση, τονίζοντας πως “ένας ανόητος φίλαθλος ήταν αρκετός για να επισκιάσει” τους υπολοίπους, που είχαν υποδειγματική συμπεριφορά στο Περιστέρι.

Ο Άρης τονίζει ότι ο συγκεκριμένος οπαδός αποκλείεται δια βίου από το “Κλ. Βικελίδης”!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

Δυστυχώς ένας ανόητος φίλαθλος ήταν αρκετός για να επισκιάσει την καθ’ όλα άψογη και υποδειγματική παρουσία και συμπεριφορά των φιλάθλων μας στο Περιστέρι.

Εξαιτίας αυτού του ενός ανόητου, η πλειοψηφία των φιλάθλων μας δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί στο γήπεδό μας στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης για την 3η Αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα πράξει τα δέοντα για να εντοπιστεί και να του απαγορευτεί η δια βίου είσοδος στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις