Τετάρτη, 31 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Άρης – Μπρέντα 2-1: Φιλική νίκη για τους «κίτρινους» με πρωταγωνιστή τον Φετφατζίδη

Άρης – Μπρέντα 2-1: Φιλική νίκη για τους «κίτρινους» με πρωταγωνιστή τον Φετφατζίδη
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Άρης ολοκλήρωσε τα φιλικά παιχνίδια στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Ολλανδία, πανηγυρίζοντας τη νίκη με 2-1 κόντρα στην ολλανδική Μπρέντα, με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Φετφατζίδη.

Με το νούμερο 10 πλέον στη φανέλα του, ο Γιάννης Φετφατζίδης ήταν καταλυτικός για τον Άρη κόντρα στην Μπρέντα, αφού είχε γκολ και ασίστ στην επικράτηση της ομάδας του.

Ο άλλοτε διεθνής μεσοεπιθετικός άνοιξε το σκορ με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή στο 25′ και έδωσε την τελική πάσα για το δεύτερο τέρμα της ομάδας του από τον Άλβαρο Ζαμόρα στο 40′.

Οι Ολλανδοί μείωσαν στο δεύτερο ημίχρονο με τον Όμαρσον, αλλά δεν κατάφεραν να αποτρέψουν την ήττα από τους “κίτρινους”, ο οποίοι και “έκλεισαν” με θετικό τρόπο την παρουσία τους στην Ολλανδία.

Οι συνθέσεις στο Άρης – Μπρέντα

Άρης: Κουέστα, Ροζ, Βέλεθ (79’ Φατόρε), Μπράμπετς, Μοντόγια, Πάρντο (88’ Ντιαντί), Ζουλ (88’ Παναγίδης), Μανού Γκαρθία (56’ Σουλεϊμάνοφ), Σίστο (79’ Πάβιτσιτς), Φετφατζίδης (62’ Σαβέριο), Ζαμόρα (79’ Μορόν)

Μπρέντα: Μπιέλιτσα, Φαν ντεν Μπερκ (73’ Κέμπερ), Στάρινγκ, Κόστορζ (73’ Λούκασεν), Όμαρσον, Κάιντ (56’ Κάιπερς), Μπάλαρντ, Ρόγιο (73’ Κότσελνικ), Βαλέριους, Γιάνοσεκ, Ριούβικ. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Ομγκμπά, Μπέσελνικ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις