Σάββατο, 19 Οκτ.
16oC Αθήνα

Άρης – Ολυμπιακός: Μάχη με διαφορετικούς στόχους για τις δύο ομάδες

Άρης – Ολυμπιακός: Μάχη με διαφορετικούς στόχους για τις δύο ομάδες

Ο Άρης θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στο “Κλ. Βικελίδης” (19:00) για την έκτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1, με τις δύο ομάδες να έχουν τους δικούς τους, διαφορετικούς, στόχους πλέον στη σεζόν.

Ο Άρης την Κυριακή νίκησε εύκολα με 3-0 τον Βόλο εκτός έδρας και κλείδωσε ουσιαστικά το ευρωπαϊκό εισιτήριο ( εξασφάλιση του εισιτηρίου για το Conference League). Κάπως έτσι, οι Θεσσαλονικείς βρέθηκαν στο +4 από την ομάδα της Μαγνησίας και πήραν μαξιλαράκι ασφαλείας.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα από την ΑΕΚ με 3-1 στο «Καραϊσκάκης» και ουσιαστικά τέθηκε εκτός μάχης για τον τίτλο της Super League, αφού είναι στο -9 από την κορυφή.

Μια αναμέτρηση που ολοκληρώθηκε με επεισοδιακό τρόπο, καθώς οπαδοί έκαναν εισβολή στον αγωνιστικό χώρο, γεγονός που πιθανότατα θα φέρει και τιμωρία έδρας για τους Πειραιώτες.

Στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα πλέι οφ, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στο Φάληρο, με τον Ολυμπιακό να προηγείται με 2-0 και τον Άρη να ισοφαρίζει σε 2-2, οδηγώντας τον Μίτσελ στην πόρτα της εξόδου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις