Αθλητικά

Άρης – Ολυμπιακός: Το απίθανο γκολ του Πάλμα από κόρνερ για το 1-0

Ο Άρης αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1, με τον Λουίς Πάλμα να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Στο 37ο λεπτό της αναμέτρησης και μετά από “πίεση” του Άρη στον Ολυμπιακό, οι “κίτρινοι” κέρδισαν συνεχόμενα κόρνερ, με τον Πάλμα να αναλαμβάνει μία εκτέλεση και να προσφέρει ένα… αριστούργημα.

Ο επιθετικός από την Ονδούρα εκτέλεσε απευθείας και αιφνιδίασε τον Πασχαλάκη, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 του Άρη στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Δείτε εδώ το γκολ του Πάλμα για το 1-0 στο Άρης – Ολυμπιακός

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα