Αθλητικά

Άρης – Παναθηναϊκός: Ορίστηκε Έλληνας διαιτητής – Ποιοι σφυρίζουν τα παιχνίδια της τρίτης αγωνιστικής της Superleague

Το πρώτο μεγάλο παιχνίδι της φετινής σεζόν στη Superleague θα το σφυρίξει Έλληνας διαιτητής, μιας κι ο “άρχοντας” του αγώνα ΆρηςΠαναθηναϊκός θα είναι ο Τάσος Παπαπέτρου.

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους διαιτητές για την εμβόλιμη 3η αγωνιστική της Superleague, με τον διεθνή Τάσο Παπαπέτρου να σφυρίζει τον αγώνα στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό. Στο VAR θα είναι ο επίσης διεθνής Διαμαντόπουλος.

Το Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ θα διευθύνει ο Κουμπαράκης (Φωτιάς στο VAR), το Ολυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης ο Κουτσιαύτης (Μανούχος στο VAR) και το ΑΕΚ-Λαμία ο Ζαμπάλας (Σιδηρόπουλος στο VAR).

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής, ο Σκουλάς θα είναι στο Ιωνικός-ΠΑΣ Γιάννινα (VAR ο Γκορτσίλας), ο Γκάμαρης στο ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης (Ευαγγέλου στο VAR) και ο Τζήλος στο Βόλος-Ατρόμητος (Παπαδόπουλος στο var).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα