Αθλητικά

Άρης – ΠΑΟΚ: Αποθέωση και «ντόπες» στους παίκτες του Λουτσέσκου κατά την αναχώρηση της αποστολής του «Δικεφάλου του Βορρά»

Ο Άρης θα υποδεχθεί σε λίγη ώρα (19/05/24, 20:00, LIVE από το Newsit.gr) τον ΠΑΟΚ στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για τη 10η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1, με τους “ασπρόμαυρους” να φεύγουν μέσα σε αποθέωση για το γήπεδο.

Παρά την απαγόρευση, χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ βγήκαν στους δρόμους για να στηρίξουν την ομάδα τους και πολλοί από αυτούς έφθασαν μέχρι το ξενοδοχείο της αποστολής για να “ντοπάρουν” τους παίκτες του Λουτσέσκου κατά την αναχώρηση για την έδρα του Άρη.

Ο ΠΑΟΚ θέλει νίκη για να κατακτήσει τον τίτλο στη Super League 1, αλλά ο Άρης θα “παλέψει” για να στερήσει το πρωτάθλημα στον “αιώνιο” αντίπαλο, με το ντέρμπι να έχει κάνει την… καρδιά των οπαδών στη Θεσσαλονίκη να χτυπά από νωρίς. Οι εικόνες από την αναχώρηση της αποστολής του ΠΑΟΚ για το “Βικελίδης” είναι ενδεικτικές του κλίματος.

Η αποστολή έφθασε πάντως χωρίς προβλήματα στο γήπεδο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντέμιαν Λίλαρντ κάνει «αγώνα δρόμου» για να προλάβει το δεύτερο παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς με τους Ιντιάνα Πέισερς
«Σίγουρος» θεωρείται πλέον για το τρίτο παιχνίδι, αλλά στους Μπακς ελπίζουν ότι θα έχουν διαθέσιμο τον Λίλαρντ από το δεύτερο ματς των πλέι οφ του NBA
Ο Ντέιμεν Λίλαρντ