Σάββατο, 28 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο προπονητής Άλαν Πάρντιου

Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο προπονητής Άλαν Πάρντιου
Intime.gr

Ο Άλαν Πάρντιου βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης (14.09) στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΠΑΕ Άρης.

Ο Αλαν Πάρντιου έφτασε στη Θεσσαλόνικη για να επισημοποιήσει τη συμφωνία του με την ΠΑΕ Άρης και να γίνει έτσι ο νέος προπονητής των “κίτρινων”. Ο 61χρονος Αγγλος τεχνικός θα διαδεχτεί τον Χερμάν Μπούργος στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Πάρντιου έφτασε στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι και -από την πλευρά των “κίτρινων”- τον υποδέχθηκαν οι Αγησίλαος Τουμαζάτος (Γενικός Διευθυντής), Δημήτρης Νιαρχάκος (Διευθυντής Ποδοσφαιρικού Τμήματος) και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας, Παντελής Ζουμπούλης.

«Είμαι περήφανος που είμαι εδώ. Είμαι χαρούμενος που είμαι στον Άρη. Υπάρχουν παίκτες που ξέρω. Έχω τη φιλοσοφία μου και τα θέλω μου», ήταν τα πρώτα λόγια του Άγγλου προπονητή ο οποίος πρόσθεσε:

«Δε θέλω να πω πολλά πράγματα σήμερα, εδώ. Πρέπει να δουλέψουμε και να πάρουμε αποτελέσματα. Στη παρούσα φάση δεν μπορώ να αλλάξω πολλά, αλλά σιγά-σιγά θα κάνω τις δικές μου παρεμβάσεις», κατέληξε.

Ο Πάρντιου αναμένεται να πιάσει δουλειά άμεσα και την Κυριακή να κοουτσάρει την ομάδα στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις