Κυριακή, 28 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Άρης: Συμφωνία με Αγγέλου!

Άρης: Συμφωνία με Αγγέλου!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Στον πάγκο του Άρη παρέμεινε ο Βαγγέλης Αγγέλου. Οι Θεσσαλονικείς ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους με τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος θα καθοδηγήσει την ομάδα και τη νέα σεζόν.

Τη συμφωνία του με τον Βαγγέλη Αγγέλου ανακοίνωσε ο Άρης. Ο Έλληνας τεχνικός παρέμεινε στο τιμόνι της ομάδας της Θεσσαλονίκης, μιας και τα βρήκε σε όλα με τον ιδιοκτήτη της “κιτρινόμαυρης” ΚΑΕ, Δημήτρη Γουλιέλμο στη σημερινή (31/5) συνάντηση που είχαν.

Ο έμπειρος προπονητής, ο οποίος αντικατέστησε τον Παναγιώτη Γιαννάκη στον πάγκο του Άρη προς το τέλος της φετινής σεζόν, θα προσπαθήσει να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο σε μία κρίσιμη καμπή για τον σύλλογο.

Αναλυτικά

Μετά από σημερινή (31/05) συνάντηση του ιδιοκτήτη της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Δημήτρη Γουλιέλμου με τον Βαγγέλη Αγγέλου, αποφασίστηκε οι δυο πλευρές να συμπορευτούν στη κρίσιμη αυτή καμπή του συλλόγου, που είναι ταυτόχρονα δύσκολη και τρικυμιώδης.

ΑΓΓΕΛΟΥ: «Συντάσσομαι στην προσπάθεια του κ. Γουλιέλμου»

Ο κ. Αγγέλου προχώρησε στην παρακάτω δήλωση: «Συντάσσομαι με όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια αυτή που κάνει ο κ. Γουλιέλμος για τον μπασκετικό ΑΡΗ. Θα χρησιμοποιήσω μια ρήση της Αμερικανίδας συγγραφέως, Maya Angelou που με εκφράζει: ‘Ότι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή πέρα από την πειθαρχία και τη δημιουργικότητα είναι η τέχνη του να τολμάς’».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις