Site icon NewsIT

Άρης: Θλάση ο Ζαν Ζουλ χάνει τη ρεβάνς με την ΑΕΚ στο Κύπελλο Ελλάδας

11.01.2024 | 19:39
Άρης: Θλάση ο Ζαν Ζουλ χάνει τη ρεβάνς με την ΑΕΚ στο Κύπελλο Ελλάδας

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2023-2024 / ΑΕΚ - ΑΡΗΣ.(KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Ο Άρης πήρε την ισοπαλία με 0-0 στο πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΚ για τους “16” στο Κύπελλο Ελλάδας, αλλά έχασε τον Ζαν Ζουλ με τραυματισμό και δεν θα τον έχει στη διάθεσή του για τη ρεβάνς στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ο Ζουλ υπέστη θλάση και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για δύο με τρεις εβδομάδες, με τον Άρη να μην τον υπολογίζει πλέον για τα επόμενο παιχνίδια της Super League 1, αλλά και το κρίσιμο παιχνίδι με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Άρης

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Στο σημερινό πρόγραμμα χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (αποκατάσταση για το πρώτο, ενεργοποίηση, passing game, παιχνίδι μετάβασης και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων για το δεύτερο γκρουπ).

Ο Φραν Βέλεθ ακολούθησε μέρος του προπονητικού προγράμματος, ο Μπίργκερ Βερστράτε έκανε θεραπεία, όπως και ο Χουλιάν Κουέστα, ο οποίος αποκόμισε ένα πρόβλημα στη μέση (οσφυαλγία) από το χθεσινό παιχνίδι Κυπέλλου με την Α.Ε.Κ.  

Να υπενθυμίσουμε ότι στην αναμέτρηση του Αγρινίου δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του ο Λορέν Μορόν (συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες).

Αύριο, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στο «Δασυγένειο» ενόψει του κυριακάτικου αγώνα του με τον Παναιτωλικό στο γήπεδο του Παναιτωλικού (14/01, 15:00), στο πλαίσιο της 18ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024. 

* Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μαγνητικής, ο Ζαν Ζουλ Εμβοντό υπέστη θλάση πρώτου προς δευτέρου βαθμού τετρακεφάλου (σε μια εβδομάδα θα γίνει επαναξιολόγηση της κατάστασής του).    

Tags: ,

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version