Site icon NewsIT

Αρμάντ Ντουπλάντις: Παντρεύεται το φαινόμενο του άλματος επί κοντώ – Είπε «ναι» η Ντεσιρέ Ιγκλάντερ

11.10.2024 | 21:05
Αρμάντ Ντουπλάντις: Παντρεύεται το φαινόμενο του άλματος επί κοντώ – Είπε «ναι» η Ντεσιρέ Ιγκλάντερ

Πρωταγωνιστές της Vogue Scandinavia είναι ο ολυμπιονίκης και κατακτητής του παγκοσμίου ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ, Αρμάντ Ντουπλάντις και η Σουηδή σύντροφός του Ντεσιρέ Ιγκλάντερ, οι οποίοι σκοπεύουν να παντρευτούν.

Ο άσσος του επί κοντώ και παγκόσμιο φαινόμενο των 6,26 μέτρων έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του μπροστά στην κάμερα του Vogue. Ο 25χρονος Μόντο Ντουπλάντις γονάτισε και αιφνιδίασε την Ντεσιρέ Ιγκλάντερ η οποία είπε το… «ναι».

«”Ήμουν πιο αγχωμένος από ότι στους Ολυμπιακούς Αγώνες”. Μόλις πριν από δύο μέρες, το αστέρι του άλματος επί κοντώ γονάτισε στις αμμώδεις εκτάσεις του Χάμπτονς κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης, “τύφλωσε” την επί 4 χρόνια σύντροφό του, με ένα δαχτυλίδι. Όταν έπεσε για πρώτη φορά στα γόνατά του, η Desire σκέφτηκε ότι ήταν λίγο για τον σκοπό της φωτογράφισης. Τελικά το ζευγάρι είχε ήδη πει ότι μοιάζει με νύφη και γαμπρό στην εμφάνιση τους.

Μόνο όταν έβγαλε το κουτί με το δαχτυλίδι συνειδητοποίησε τι συνέβαινε. “Του πήρε περίπου 20 δευτερόλεπτα να το βρει”, λέει γελώντας. “Μπορώ να πω με ασφάλεια ότι είναι ό,τι πιο αγχωτικό έκανα στη ζωή μου”, λέει ο Ντουπλάντις. “Είχα μερικές ατάκες που νόμιζα ότι θα πω, αλλά έχασα τα λόγια μου. Πάγωσα εντελώς”», έγραψε η Vogue σε ανάρτησή της στο Instagram δείχνοντας σε βίντεο την πρόταση γάμου του αθλητή.

Το ζευγάρι είχε επισκεφτεί την Ελλάδα αμέσως μετά τον θρίαμβο του Ντουπλάντις στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Armand Duplantis είναι κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ «πετώντας» στα 6 μέτρα και 26 εκατοστά στο άλμα επί κοντώ. Ο 25χρονος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο γράφοντας ιστορία. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version