Σάββατο, 17 Αυγ.
33oC Αθήνα

Άρσεναλ – Γουλβς 2-0 και Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπόρνμουθ 1-1 για την πρεμιέρα της Premier League

Άρσεναλ – Γουλβς 2-0 και Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπόρνμουθ 1-1 για την πρεμιέρα της Premier League
Reuters

Με το… δεξί μπήκε η Άρσεναλ στη φετινή Premier League, επικρατώντας εντός έδρας της Γουλβς με 2-0. Με το “καλημέρα” απώλεια βαθμών για την Νότιγχαμ Φόρεστ, που δέχθηκε την εντός έδρας στα τελευταία λεπτά από την Μπόρνμουθ (1-1).

Νικηφόρα εκκίνηση για Άρσεναλ, Μπράιτον και Νιούκαστλ και εκτός έδρας απώλεια βαθμών για την Νότιγχαμ Φόρεστ, στην πρεμιέρα της φετινής Premier League.

Με τους Χάβερτς και Σάκα να… ανταλλάσσουν ασίστ και να σκοράρουν, η Άρσεναλ επιβλήθηκε 2-0 της Γουλβς στο «Εμιρέιτς», όπου ο Ντάνιελ Ποντένσε επέστρεψε στην ενδεκάδα των «Λύκων» προερχόμενος, όμως, από τον πάγκο.

Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Ντανίλο στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπόρνμουθ, έβαλε σε… δεύτερη μοίρα το τελικό 1-1 της αναμέτρησης, που διαμορφώθηκε στο 87΄ με το γκολ της ισοφάρισης των φιλοξενούμενων).

Η αποβολή του Σαρ στο 28′ δεν εμπόδισε τη Νιούκαστλ να πάρει τη μεγάλη νίκη με 1-0 επί της Σαουθάμπτον. Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έμεινε εκτός αποστολής για λογαριασμό των «ανθρακωρύχων», που σκόραραν στην εκπνοή του πρώτου μέρους και παρότι πιέστηκαν στο δεύτερο, άντεξαν κι έφυγαν νικητές από τον αγωνιστικό χώρο του «Σεντ Τζέιμς Παρκ».

Η Μπράιτον έκανε «πάρτι» στο «Γκούντισον Παρκ». Στη μετά-Ντε Τσέρμπι… εποχή, οι «γλάροι» διέλυσαν με 3-0 τους «εφοπλιστές», που «παρέδωσαν τα όπλα» μετά το 66′ και την αποβολή του Γιανγκ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις