Αθλητικά

Αστάνα – Ολυμπιακός: Ο Μπέντο άφησε… κόσμο στην Αθήνα!

Οι παίκτες του Ολυμπιακού "πετάνε" για το μακρινό Καζακστάν με τον Πάουλο Μπέντο να προφυλάσσει αρκετούς παίκτες ενόψει Παναθηναϊκού.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα δώσει ανάσες -ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκού- στους Φορτούνη, Μιλιβόγεβιτς και Ντα Κόστα, ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο ανέτοιμος Ντα Λα Μπέγια και οι Μάριν – Σιόβας που παραπονέθηκαν για ενοχλήσεις.

Να θυμίσουμε πως εκτός λίστας για τα ευρωπαϊκά ματς είναι οι Πάρντο, Πασιένσια, Μανιάτης και Ζντιέλαρ.

Αναλυτικά η αποστολή: Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουΐ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μάρτινς, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Τσιμίκας, Βιάνα, Βούρος.

 

Η αποστολή της ομάδας μας για τον αγώνα κόντρα στην Αστάνα! / The players selected for tomorrow’s match against @fca.astana! #olympiacos #UEL #ASTOLY

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης olympiacosfc (@olympiacosfc) στις

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα