Κυριακή, 21 Ιουλ.
31oC Αθήνα

“Αστεράκια” είδε η ΑΕΚ που έπαιζε με δέκα! “Διπλό” ο Αστέρας!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η ΑΕΚ αρχικά έδειξε να αντέχει το γεγονός ότι έπαιζε με 10 παίκτες σε όλο το δεύτερο ημίχρονο (αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Βάργκας), αλλά ο ο Παπαδόπουλος δεν της έκανε τη χάρη… Την “ξέρανε” στο 89′ και χάρισε τη νίκη με 0-1 στον Αστέρα Τρίπολης, στη 10η αγωνιστική της Superleague.

Δείτε το live.

H ΑΕΚ ναι μεν μπήκε δυνατά, αλλά η κεφαλιά του Βάργκας στο 4′ δεν βρήκε δίχτυα, καθώς ο Μπαντής μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια. Η Ενωση δεν μπορούσε να βρει χώρους, καθώς οι Αρκάδες πίεζαν παντού ενώ οι στημένες της φάσεις γύρω από την περιοχή του Αστέρα περνούσαν ανεκμετάλλευτες.

Ωστόσο, στο 16′ είχε καλή στιγμή η ΑΕΚ, όταν ο Μάνταλος εκτέλεσε το φάουλ, ο Λαμπρόπουλος έπιασε τη γυριστή κεφαλιά, αλλά ο Μπαντής έδιωξε.
Ο Μπαντής δήλωσε “παρών” στο 35′ όταν σε σουτ του Μπαρμπόσα η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του, αλλά και στο 39′ στη στιγμή που ο Μάνταλος έβγαλε κάθετη μπαλιά στον Αραβίδη και ο γκολκίπερ του Αστέρα απέκρουσε εντυπωσιακά.

Στο 45′ οι Αρκάδες έφτασαν κοντά στο γκολ… Ο Μάσα έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Παπαδόπουλος έπιασε την κεφαλια, αλλά η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων οι “κιτρινόμαυροι” έμειναν με δέκα παίκτες όταν ο Βάργκας χτύπησε εκτός φάσης τον Λανθαρότε. Ο πρώτος είδε απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα και ο δεύτερος την κίτρινη.

Η ΑΕΚ παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, όχι μόνο στεκόταν καλά στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου, αλλά πίεζε κιόλας και στο 55′ ο Μάνταλος με προβολή έστειλε την μπάλα άουτ οριακά…

Στο 74′ ο Κουκουλάκης ακύρωσε γκολ του Αστέρα με κεφαλιά του Παπαδόπουλου, καταλογίζοντας επιθετικό φάουλ του Μπερτόλιο στον Γκάλο. Ωστόσο, ο Παπαδόπουλος που “κυνηγούσε” το γκολ είδε δίχτυα, έπειτα από εξαιρετική ενέργεια του Φούντα στο 89′. Επιχείρησε το σουτ ο παίκτης του Αστέρα, ο Μπαρόχα δεν μπόρεσε να μπλοκάρει την μπάλα κι ο Παπαδόπουλος με προβολή “έγραψε” το τελικό 0-1

ΑΕΚ: Μπαρόχα, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Σοϊλέδης, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος (84’Κορδέρο), Βάργκας, Μπαρμπόσα (70′ Μπουονανότε), Αραβίδης (70′ Κρισάντους).
Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής, Λούι, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Παντελιάδης, Ιγκλέσιας (63′ Δημούτσος), Κουρμπέλης, Μάσα (85’Φούντας), Μπερτόγλιο, Λανθαρότε (68′ Φερνάντες), Παπαδόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε