Site icon NewsIT

Αστέρας σε τροχιά Ευρώπης! Νίκη επί του Λεβαδειακού

31.01.2016 | 17:16
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Αστέρας Τρίπολης κινείται σε... διαδρομή Ευρώπης! Επικράτησε 2-0 του Λεβαδειακού βρέθηκε στην πέμπτη θέση μαζί με τον Πανιώνιο.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Ο Αστέρας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων με την έναρξη του παιχνιδιού και ο Λεβαδειακός προσπάθησε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις με την ταχύτητα και την ποιότητα των Μπεν-Γιακουμάκη-Ατζαγκούν και Μάντζιου. Οι πρώτες ευκαιρίες ήρθαν απ’ τη πλευρά των γηπεδούχων, με τον Τσιντώνα να διώχνει στο 4′ σε κόρνερ το σουτ του Στανισάβλιεβιτς και το σουτ του Ζησόπουλου -στην εξέλιξη της φάσης- να παρνά μόλις άουτ.

Τη μεγαλύτερη ευκαιρία όμως την έχασαν οι Βοιωτοί, με την εκτέλεση φάουλ του Μπεν (11′) να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων. Ο Λεβαδειακός κατάφερε και κράτησε χαμηλό το ρυθμό της αναμέτρησης μέχρι τα τελευταία λεπτά του 45λέπτου. Εκεί, οι Αρκάδες ζήτησαν πέναλτι σε πέσιμο του Μπερτόλιο, ενώ στα… χασομέρια του ημιχρόνου το σουτ του γιάννου ανάγκασε τον Τσιντώτα να διώξει σε κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και ο Λεβαδειακός είχε τις περισσότερες από αυτές με την πρώτη σημαντική του στο 57′, όταν ο Μάντζιος έκανε τη σέντρα από αριστερά ο Μπεν σούταρε, αλλά ο Μπαντής με εξαιρετική επέμβαση δεν επέτρεψε το γκολ. Ένα λεπτό αργότερα ήρθε ένα νέο καλό σουτ από τον Αντζαγκούν με την μπάλα να περνά άουτ.

Στο 61′ από εκτέλεση πλάγιου άουτ ο Μπερτόγλιο ξέφυγε από τον Μαχαίρα και με κεφαλιά έκανε το 1-0, αν και έως τότε ήταν καλύτερος ο Λεβαδειακός που δέχθηκε και δεύτερο γκολ παρά τις απανωτές ευκαιρίες του. Στο 82′ ο Μάσα με εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-0.
 

Αστέρας Τρίπολης (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Μπαντής, Κιτοκό, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Κουρμπέλης, Χαμντανί, Στανισάβλιεβιτς (64′ Δημούτσος), Μάσα, Μπερτόγλιο (74′ Ντουντού), Γιάννου.

Λεβαδειακός (Άκης Μάντζιος): Τσιντώτας, Στάθης, Εντουίν, Τριποτσέρης, Μαχαίρας, Ατζαγκούν, Μαχαμάτ, Τσουρίκοφ, Μπεν, Μάντζιος, Γιακουμάκης (61′ Μεραμπασβίλι). 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version