Συμπλήρωσαν κάρτες οι δύο παίκτες και η ΑΕΚ θα τους αφήσει εκτός στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης
Η ΑΕΚ αποφάσισε να στερηθεί τις υπηρεσίες του Αρόλντ Μουκουντί και του Ρομπέρτο Περέιρα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης για την 24η αγωνιστική της Super League.
Μουκουντί και Περέιρα έχουν συμπληρώσει κάρτες στη Super League και η ΑΕΚ είναι αναγκασμένη να τους αφήσει εκτός για μία αγωνιστική, επιλέγοντας την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.
Η Ένωση έχει μπροστά της τα εντός έδρας παιχνίδια με Πανσερραϊκό και Ατρόμητο, αλλά με τους Αμπουμπακαρί Κοϊτά και Μόουζες Οντουμπάτζο να έχουν δηλωθεί αντίστοιχα, για το ερχόμενο ματς στην OPAP Arena, Μουκουντί και Περέιρα θα χάσουν το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη.