Site icon NewsIT

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ: Δύσκολη εκτός έδρας δοκιμασία με σημαντικές απουσίες

17.12.2023 | 11:55
Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ: Δύσκολη εκτός έδρας δοκιμασία με σημαντικές απουσίες

SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Ο ΠΑΟΚ έχει δύσκολη εκτός έδρας αποστολή στην 14η αγωνιστική της Super League, καθώς δοκιμάζεται κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη (17:30, Novasports Prime).

Ο ΠΑΟΚ καλείται να ξεχάσει για λίγο την τρομερή πορεία του στην Ευρώπη και να επικεντρωθεί στη μάχη της Super League, όπου αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης για την 14η αγωνιστική.

Με σημαντικές απουσίες έχει ταξιδέψει η αποστολή του Δικεφάλου του Βορρά στην Τρίπολη, καθώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει τόσο στον Αντρίγια Ζίκβοβιτς, ο οποίος δεν προπονείται τις τελευταίες ημέρες, όσο και στις υπηρεσίες του Τάισον που έμεινε εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων. 

Οι Θεσσαλονικείς επιθυμούν διακαώς να πάρουν το διπλό σε μία δύσκολη έδρα που θα τους διατηρήσει σε τροχιά τίτλου.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Γραμματικάκης, Κακαδιάρης, Γκαρθία, Χουχούμης, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Τζουκάνοβιτς, Γκος, Βαλιέντε, Μπαρτόλο, Μουνάφο, Ντιαρά, Σίτο, Αλάγκμπε, Ζουγλής, Μιριτέλο, Μάντζης, Καλτσάς.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version