Τετάρτη, 24 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Αστεράτη ανατροπή και στον πάτο η Καλλονή!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Πραγματοποιώντας ανατροπή στο δεύτερο μέρος, ο Αστέρας επικράτησε εντός έδρας της Καλλονής με 3-1, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος, ωστόσο ένα εκρηκτικό 20λεπτο στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετό για να τους δώσει τη νίκη.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Ο Αστέρας Τρίπολης ανέβηκε στην πέμπτη θέσης της βαθμολογίας, μπαίνοντας στη ζώνη των πλέι οφ και επιθυμεί πλέον στραβοπάτημα του Πανιωνίου στην έδρα του Παναθηναϊκού. Από την πλευρά της, η Καλλονή παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και δύσκολα θα σώσει την κατηγορία.

Ο αγώνας:

Η Καλλονή μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση, απειλώντας την εστία του Αστέρα. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους χάθηκε στο 17′, όταν ο Καλτσάς σούταρε δυνατά, ο Μπαντής έδιωξε με δυσκολία και στη συνέχεια της φάσης ο Ουερέ έστειλε από κοντινή απόσταση την μπάλα στο δεξί δοκάρι του τερματοφύλακα της Τρίπολης.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο δοκάρι της Καλλονής στο 31′, όταν ο Φερνάντες προσπάθησε να κρεμάσει τον Δαύκο, άλλα η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, καθώς έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δεξί του δοκάρι. Στο 42′ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Ο Μανούσος κέρδισε πέναλτι από τον Ζησόπουλο και νίκησε τον Μπατή από τα 11 βήματα, κάνοντας το 1-0.

Όσο καλή ήταν η Καλλονή στο πρώτο μέρος, τόσο τραγική ήταν στο δεύτερο. Ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε φουριόζος στο δεύτερο ημίχρονο, πετυχαίνοντας τρία γκολ μέσα σε 17 λεπτά. Στο 49′, Ο Ιγκλέσιας με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Μπερτόλιο, έφερε το παιχνίδι στα ίσια (1-1), ενώ στο 57′, ο πρώτος σκόρερ του Αστέρα στο πρωτάθλημα, Γιάννου, νίκησε από κοντά τον Δαύκο, βάζοντας τους γηπεδούχους σε θέση οδηγού. Στο 62′, ο Ιγκλέσιας διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα, νικώντας με δυνατό σουτ τον Δαύκο, ενώ το παιχνίδι τελείωσε ένα λεπτό αργότερα, όταν και η Καλλονή έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ελλακόπουλου.

Αστέρας (Βεργέτης): Μπαντής, Λούι, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας (Τορμένα 83′), Νίκο Φερνάντες (Μπερτόλιο 46′), Στανισάβλιεβιτς (Μάσα 59′), Φούντας, Γιάννου.

ΑΕΛ Καλλονής (Καραγεωργίου): Δαύκου, Σπυρόπουλος, Αναστασιάδης, Βαλιός, Σταμπούρης, Καλτσάς, Ελλακόπουλος, Γεωργίου, Γουερέ (Γιουκαρής 69′), Μάρκοβιτς (Μπραούλιο 74′), Μανούσος (Κάρλσον 88′).

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε