Πέμπτη, 25 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Αστεράτο διπλό με Ερνάνι για Ολυμπιακό!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Τέλος στα όνειρα του Αστέρα Τρίπολης για να μπει στην πεντάδα έβαλε ο πρωταθλητής Ολυμπιακός. Με δύο γκολ του Ερνάνι στο ξεκίνημα των ημιχρόνων (1΄, 49΄) οι “ερυθρόλευκοι” έφυγαν νικητές από την αρκαδική πρωτεύουσα με 2-1 στο προτελευταίο χρονικά ματς της 27ης αγωνιστικής της Super League. Για τους γηπεδούχους μείωσε ο Δημούτσος στο 90΄.

 Δείτε το LIVE του αγώνα

Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν εξαιρετικός στο πρώτο μέρος, προσπάθησε αρκετά και στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας. Ο Ολυμπιακός ήταν ουσιαστικός και πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο αγώνας:

Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα του Ολυμπιακού στην Τρίπολη, καθώς ευτύχησε να ανοίξει το σκορ μόλις 39” μετά την έναρξη του αγώνα. Ο Φορτούνης έδωσε μαγική ασίστ στον Ερνάνι, ο οποίος βγήκε απέναντι στον Θεοδωρόπουλο και δεν δυσκολεύτηκε να τον κερδίσει, κάνοντας το 1-0.

Από την επίτευξη του γκολ και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Ολυμπιακός εξαφανίστηκε από το γήπεδο, με τον Αστέρα Τρίπολης να παίρνει τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και να παίζει μονότερμα τους “ερυθρόλευκους”, χάνοντας ουκ ολίγες κλασικές ευκαιρίες για γκολ.

Στο 18′ ο Καπίνο μπλόκαρε το πλασέ του Μπερτόλιο, ενώ στο 22′ η κεφαλιά του Ζησόπουλου “έγλυψε”το δοκάρι του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού. Στο 23′ το σουτ στην κίνηση του Λούι, έπειτα από σέντρα του Μάσα, πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 29′ ο Καπίνο μπλόκαρε ένα καλό σουτ του Φερνάντες. Η μεγαλύτερη, όμως, ευκαιρία για γκολ του Αστέρα ήταν αυτή του 40ου λεπτού, όταν ο Μάσα σημάδεψε με κοντινή κεφαλιά το δοκάρι του Καπίνο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο, δηλαδή με γκολ για τον Ολυμπιακό. Οι “ερυθρόλευκοι” έκαναν το 2-0 στη δεύτερη τελική τους προσπάθεια, με τον Ερνάνι να εκτελεί και πάλι σωστά και να διπλασιάζει τα προσωπικά του τέρματα αλλά και της ομάδας του. Ο Αστέρας Τρίπολης δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός όσο στο πρώτο μέρος, με τον Μιλιβόγεβιτς να χάνει την ευκαιρία να κάνει το 3-0 στο 69′. Ο Θεοδωρόπουλος απέκρουσε το σουτ του Σέρβου μέσου του Ολυμπιακού, σώζοντας την εστία του Αστέρα, όπως και στο 80′, όταν και απέκρουσε ένα δυνατό σουτ του Ντουρμάζ.

Ο Αστέρας το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 2-1 στο 90′, με τον Δημούτσο να νικάει με ωραίο σουτ τον Ρομπέρτο, ο οποίος είχε μπει αλλαγή στη θέση του Καπίνο. Ο Ισπανός τερματοφύλακας έσωσε, πάντως, τον Ολυμπιακό από την ισοφάριση στις καθυστερήσεις, καθώς σταμάτησε σε τετ-α-τετ τον Στανισάβλιεβιτς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας (Χάβος): Θεοδωρόπουλος, Λούι, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας (46′ Τσάβες), Δημούτσος, Χαμντανί, Μπερτόγλιο, Νίκο (62′ Στανισάβλιεβιτς), Μάσα (85′ Ιωαννίδης).

Ολυμπιακός (Σίλβα): Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Μαζουακού, Ντα Κόστα, Σιόβας, Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης (63′ Ντομίνγκες), Πάρντο (63′ Ντουρμάζ), Ερνάνι, Ιντέγε.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε