Site icon NewsIT

Άστον Βίλα – Άρσεναλ 0-2: Πέρασε από το «Βίλα Παρκ» και έκανε το 2/2 στην Premier League

24.08.2024 | 21:42
Άστον Βίλα – Άρσεναλ 0-2: Πέρασε από το «Βίλα Παρκ» και έκανε το 2/2 στην Premier League

Soccer Football - Premier League - Aston Villa v Arsenal - Villa Park, Birmingham, Britain - August 24, 2024 Arsenal's Thomas Partey celebrates scoring their second goal with Bukayo Saka and Martin Odegaard REUTERS/Peter Powell EDITORIAL USE ONLY. NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR 'LIVE' SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE LIMITED TO 120 IMAGES, NO VIDEO EMULATION. NO USE IN BETTING, GAMES OR SINGLE CLUB/LEAGUE/PLAYER PUBLICATIONS. PLEASE CONTACT YOUR ACCOUNT REPRESENTATIVE FOR FURTHER DETAILS..

Η Άστον Βίλα είχε καλύτερη παρουσία και τις ευκαιρίες, αλλά η Άρσεναλ έφυγε νικητήρια από το “Villa Park” (0-2) και έκανε το 2/2 στην Premier League.

Δέκα λεπτά στο β΄ μέρος (67′-77′) χρειάστηκε η Άρσεναλ για να γίνει η τρίτη ομάδα στο αγγλικό πρωτάθλημα, μετά τις Μάντσεστερ Σίτι και Μπράιτον, που κάνει το 2Χ2 στο ξεκίνημα της σεζόν.

Η ομάδα του Μικέλ Αρτέρα πέρασε με σπουδαίο διπλό από το «Βίλα Παρκ» με 2-0 επί της Άστον Βίλα (πρώτη ήττα) κι από πολύ νωρίς δείχνει ότι κι εφέτος αναμένεται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Τροσάρ στο 67′ άνοιξε το σκορ, για να έρθει 10 λεπτά μετά ο Παρτέι και να «σγραγίσει» το «τρίποντο» των «κανονιέρηδων».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version