Site icon NewsIT

Άστον Βίλα – Μάντσεστερ Σίτι 1-0: Ήττα και 4η θέση για την ομάδα του Γκουαρδιόλα

07.12.2023 | 00:23
Άστον Βίλα – Μάντσεστερ Σίτι 1-0: Ήττα και 4η θέση για την ομάδα του Γκουαρδιόλα

Soccer Football - Premier League - Aston Villa v Manchester City - Villa Park, Birmingham, Britain - December 6, 2023 Manchester City's Manuel Akanji looks dejected after Aston Villa's Leon Bailey scores their first goal Action Images via Reuters/Andrew Boyers NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR 'LIVE' SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE LIMITED TO 45 IMAGES, NO VIDEO EMULATION. NO USE IN BETTING, GAMES OR SINGLE CLUB/LEAGUE/PLAYER PUBLICATIONS.

Η Μάντσεστερ Σίτι γνώρισε την ήττα με σκορ 1-0 στην έδρα της Άστον Βίλα, με το σύνολο του Πεπ Γκουαρδιόλα να μένει στο -6 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής στην Premier League.

Η εξαιρετική φέτος Άστον Βίλα κέρδισε και την Μάντσεστερ Σίτι, με τους γηπεδούχους χάρη στο γκολ του Μπέιλι στο 74΄ να παίρνουν ένα σπουδαίο τρίποντο με το οποίο σκαρφάλωσαν στην 3η θέση της βαθμολογίας στην Premier League.

Από την πλευρά τους οι «σίτιζενς» παρέμειναν στο -6 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, ενώ την ίδια ώρα υποχώρησαν στην 4η θέση της βαθμολογίας, αφού είδαν την σημερινή τους αντίπαλο να τους προσπερνά για δυο πόντους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version