Site icon NewsIT

“Άσχετος ο Κοντονής – Θέλει να διαλύσει τον Ολυμπιακό”

11.05.2016 | 10:15
“Άσχετος ο Κοντονής – Θέλει να διαλύσει τον Ολυμπιακό”

Οργισμένοι με τον Υφυπουργό Αθλητισμού είναι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού - Απίστευτη ατάκα από Θεοδωρίδη για τον τελικό Κυπέλλου.

Έντονος είναι ο εκνευρισμός στις τάξεις του Ολυμπιακού με τις ενέργειες του Σταύρου Κοντονή, για την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Live Sport”, στελέχη της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ έλεγαν ότι δεν είναι σε θέση να κάνουν καμία εκτίμηση για το τι μπορεί να συμβεί, χαρακτηρίζοντας παράλληλα τον Σταύρο Κοντονή “άσχετο και επικίνδυνο”.

Μάλιστα, τόνιζαν ότι ο υφυπουργός “κάνει ότι μπορεί για να διαλύσει το ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό” ενώ ανέφεραν ότι “επιδιώκει να μην αφήσει τίποτα όρθιο» και πως «όλα αυτά έχουν στόχο να πλήξουν τον Ολυμπιακό”.

Ενοχλημένος ο Θεοδωρίδης!

Η αναβολή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας και η.. αδυναμία να βρεθεί ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα τον αντιπρόεδρο της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Γαύρος”, ο Σάββας Θεοδωρίδης έλεγε μεταξύ σοβαρού και αστείου -σε συζήτηση που είχε στο Ρέντη- πως η ΕΠΟ περιμένει να γίνει καλά ο Πέτρος Μάνταλος της ΑΕΚ για να ανακοινωθεί η ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού.

“Περιμένουν να γίνει καλά ο Μάνταλος για να παίξουμε; Πότε θα δεήσει να το κάνει το ματς; Όταν γίνει καλά ο Μάνταλος; Ό,τι βολεύει την ΑΕΚ, ακόμη κι από ημερομηνίες; Τα πάντα;”, φέρεται να είπε μεταξύ άλλων ο κ. Θεοδωρίδης.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version