Δευτέρα, 30 Σεπτ.
23oC Αθήνα

Αταμάν μετά το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: «Κάνανε πολλά λάθη οι διαιτητές, έπρεπε να μετρήσει το καλάθι του Λεσόρ»

Αταμάν μετά το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: «Κάνανε πολλά λάθη οι διαιτητές, έπρεπε να μετρήσει το καλάθι του Λεσόρ»
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Εργκίν Αταμάν είχε πολλά παράπονα από τους διαιτητές του τελικού του Super Cup ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό με 86-85 στον τελικό του Super Cup, ο Εργκίν Αταμάν στάθηκε στα λάθη των διαιτητών και ειδικά στη φάση του Λεσόρ. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Το παιχνίδι ήταν έντονο, αλλά το μπάσκετ δεν ήταν καλό. Δεν παίξαμε καλά, παίξαμε με πάθος, χάσαμε με ένα παιχνίδι. Το καλάθι του Λεσόρ που δεν έδωσαν έπρεπε να μετρήσει και μετά η τεχνική έφερε το ματς στους 4 πόντους. Ο Βεζένκοφ ήταν εξαιρετικός, τα τεσσάρια μας σήμερα δεν ήταν καλά. Με εξαίρεση τον Παπαπέτρου δεν ήταν καλά επιθετικά.

Ήταν κοντινό παιχνίδι. Χάσαμε τον τίτλο, αλλά θυμηθείτε τι έγινε πέρσι. Ετοιμαστείτε για την Euroleague και για τους τελικούς. Αλλά θυμίζω πως αυτό έγινε και πέρσι. Δε με νοιάζει. Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε, κάναμε πολλά λάθη, έκαναν πολλά λάθη οι διαιτητές. Το φάουλ στον Λεσόρ και το καλάθι που δε μέτρησε, έδωσε διαφορά τεσσάρων πόντων. Συγχαρητήρια στον Ολυμπικαό για τη νίκη και τον τίτλο».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις