Τρίτη, 17 Σεπτ.
23oC Αθήνα

Αταμάν: Το ξέσπασμα και η αποβολή του Τούρκου κατά την διάρκεια του Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Αταμάν: Το ξέσπασμα και η αποβολή του Τούρκου κατά την διάρκεια του Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ
eurokinissi

Ο Εργκίν Αταμάν ήταν έξαλλος κατά την διάρκεια του 4ου δεκάλεπτου στο φιλικό του Παναθηναϊκού απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τον προπονητή του «τριφυλλιού» να μπαίνει στο παρκέ προκειμένου να διαμαρτυρηθεί έντονα, με αποτέλεσμα οι διαιτητές να τον αποβάλλουν. 

Επεισοδιακό ήταν το φιλικό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» καθώς ο Εργκίν Αταμάν είχε παράπονα από τους διαιτητές του αγώνα, με τον ίδιο μάλιστα να αποβάλλεται από τον αγώνα. 

Σε μια φάση που οι διαιτητές χρέωσαν με βήματα τον Οσμάν, 8.57 πριν το τέλος του 4ου δεκαλέπτου, ο Τούρκος μπήκε στο παρκέ για να διαμαρτυρηθεί, με αποτέλεσμα η συμπεριφορά του Τούρκου να του στοιχήσει την παρουσία του στον πάγκο των «πράσινων» αφού χρεώθηκε με 2 τεχνικές ποινές.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Χρήστος Σερέλης να αναλάβει χρέη προπονητή, με τον Έλληνα τεχνικό να κοουτσάρει τον Παναθηναϊκό για τα λεπτά που είχαν απομείνει στον αγώνα.

Αυτή η εξέλιξη φαίνεται ότι επηρέασε τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ηττήθηκε 88-75 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ, γνωρίζοντας την πρώτη του φιλική ήττα.

 

Αυτό ήταν το τελευταίο φιλικό του Παναθηναϊκού στην Κύπρο, με τον «επτάστερο» να επιστρέφει στην Ελλάδα προκειμένου να ξεκινήσει προετοιμασία του για Super Cup Ελλάδας που θα γίνει στη Ρόδο το διήμερο 28-29 Σεπτέμβρη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις