Δευτέρα, 30 Σεπτ.
23oC Αθήνα

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης 1-1: Ισόπαλο το επεισοδιακό ντέρμπι της La Liga

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης 1-1: Ισόπαλο το επεισοδιακό ντέρμπι της La Liga
Reuters

Η Ατλέτικο Μαδρίτης με ένα γκολ στις καθυστερήσεις πήρε την ισοπαλία (1-1) απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τις δυο ομάδες να μοιράζονται από ένα πόντο, στο ντέρμπι Madrileno για την La Liga.

Το ντέρμπι όπως συνηθίζεται ήταν αρκετά δυνατό, με την Ατλέτικο και τη Ρεάλ να μπαίνουν από την αρχή με στόχο το γκολ. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε επέλεξε μια διάταξη 4-4-2, θέλοντας επί της ουσίας να ματσάρει τους «μπλάνκος» που κατέβηκαν στον αγώνα με το ίδιο σύστημα.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε κάποιο γκολ, με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες 0-0.

Ωστόσο στην επανάληψη το γκολ του Μιλιτάτο στο 64΄ είχε ως συνέπεια να προκληθεί τεράστια ένταση στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και τις κερκίδες του «Metropolitano» με τους οπαδούς των γηπεδούχων να πετούν αντικείμενα προς τον Τιμπό Κουρτουά, ο οποίος φαίνεται πως προκάλεσε τους «ροχιμπλάνκος».

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί και οι δυο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια.

Μετά τις σχετικές συστάσεις, ο αγώνας συνεχίστηκε και πάλι, με το ντέρμπι να έχει ένα άγριο ρυθμό – ομορφιά. Η Ατλέτικο η οποία βρισκόταν με τη πλάτη στον τοίχο, κατάφερε να βρει το γκολ τις ισοφάρισης στο 90+5 με τον Κορέα. 

Ο Αργεντινός επιθετικός «τρύπησε» την άμυνα της Ρεάλ και με τη βοήθεια της τύχης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για την ισοφάριση της Ατλέτι.

Αυτό ήταν το τελικό σκορ στο παιχνίδι, με τους γηπεδούχους μάλιστα να ολοκληρώνουν το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές, καθώς αποβλήθηκε ο Γιορέντε για δυνατό μαρκάρσιμα.

Με αυτό το αποτέλεσμα η Ρεάλ μείωσε την διαφορά της από την Μπαρτσελόνα στους 3 πόντους, ενώ η Ατλέτικο βρίσκεται στην 3η θέση με 16 βαθμούς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις