Site icon NewsIT

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ζιντάν θέλει κι άλλα γκολ

09.05.2017 | 17:23
Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ζιντάν θέλει κι άλλα γκολ

Η Ρεάλ θα παραταχθεί με στόχο τη νίκη στον αυριανό δεύτερο ημιτελικό του Champions League με την Ατλέτικο Μαδρίτης, παρά την ασφάλεια που της παρέχει το 3-0 του πρώτου αγώνα, στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

 Αυτό ξεκαθάρισε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος ετοιμάζεται να δώσει το «παρών» για έκτη φορά σε τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, τέσσερις ως παίκτης και δύο ως προπονητής.

«Θα προσεγγίσουμε τη ρεβάνς όπως οποιονδήποτε άλλο αγώνα, θα μπούμε δυνατά και θα τα δώσουμε όλα. Θα δούμε τι θα συμβεί, όμως ο στόχος μας δεν αλλάζει από το αποτέλεσμα (σ.σ. του πρώτου παιχνίδιού), θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε» επισήμανε ο τεχνικός των «μερένγκες», που έσπευσε να προσθέσει πως «… ό,τι κι αν έχεις πετύχει στο παρελθόν, πρέπει να συνεχίζεις να επιβεβαιώνεσαι. Τους έχουμε νικήσει σε δύο τελικούς, αλλά και πάλι θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Έχουν τα δυνατά τους στοιχεία κι έχουμε τα δικά μας, το γεγονός ότι νικήσαμε σε δύο τελικούς εναντίον τους δεν σημαίνει ότι θα περάσουμε και, αν το πιστέψουμε αυτό, θα έχουμε κάνει μεγάλο λάθος».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version