Αθλητικά

Ατρόμητος – ΑΕΚ: Ξαφνικά όλα… μαύρισαν! [pics]

Το Ατρόμητος - ΑΕΚ διεκόπη για λίγα λεπτά στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου καθώς τα φώτα... έπεσαν!

Από ένα απρόοπτο “σημαδεύτηκε” το Ατρόμητος – ΑΕΚ, το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, στο Περιστέρι, το οποίο βεβαίως αποτελεί και την “πρεμιέρα” του Μανόλο Χιμένεθ στην τρίτη του θητεία στην “Ένωση”.

Το χρονόμετρο “έδειχνε” το 55ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ξαφνικά σημειώθηκε διακοπή ρεύματος! Οι προβολείς “έσβησαν” και φυσικά το παιχνίδι διεκόπη.

atromhtos aek

Για περίπου 20 λεπτά οι υπεύθυνοι προσπαθούσαν να αποκαταστήσουν την βλάβη, με το ρεύμα τελικά να επανέρχεται και το παιχνίδι να συνεχίζεται κανονικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που κάτι ανάλογο συμβαίνει στο ίδιο γήπεδο. Διακοπή ρεύματος, για την ακρίβεια, είχε σημειωθεί και το 2015 σε ευρωπαϊκή αναμέτρηση του Ατρομήτου με την ΑΙΚ Στοκχόλμης.

Δείτε φωτογραφίες από το Ατρόμητος – ΑΕΚ

atromhtos aek atromhtos aek atromhtos aek atromhtos aek

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντέμιαν Λίλαρντ κάνει «αγώνα δρόμου» για να προλάβει το δεύτερο παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς με τους Ιντιάνα Πέισερς
«Σίγουρος» θεωρείται πλέον για το τρίτο παιχνίδι, αλλά στους Μπακς ελπίζουν ότι θα έχουν διαθέσιμο τον Λίλαρντ από το δεύτερο ματς των πλέι οφ του NBA
Ο Ντέιμεν Λίλαρντ