Τετάρτη, 4 Σεπτ.
27oC Αθήνα

Ατρόμητος – ΑΕΚ: Σέντρα στο πιο πολυσυζητημένο παιχνίδι της σεζόν

Ατρόμητος – ΑΕΚ: Σέντρα στο πιο πολυσυζητημένο παιχνίδι της σεζόν

Ατρόμητος και ΑΕΚ συγκρούονται το απόγευμα (17:30, Nova, 8/3) στο Περιστέρι σε παιχνίδι για την 21η αγωνιστική της Super League 1.

Η αναμέτρηση Ατρόμητος – ΑΕΚ είναι μέχρι στιγμής η πιο πολυσυζητημένη της φετινής χρονιάς, με τον αγώνα να ήταν προγραμματισμένος για τις 5 Φεβρουαρίου, αλλά να αναβάλλεται λόγω του προβλήματος με τα δοκάρια στις εστίες.

Οι δύο ομάδες τα είπαν και στις δικαστικές αίθουσες και τελικά θα συγκρουστούν εκ νέου στον αγωνιστικό χώρο, όπου και θα κριθεί το αποτέλεσμα του αγώνα.

Να σημειωθεί, βέβαια, ότι η ΑΕΚ διατηρεί σε κάθε περίπτωση το δικαίωμα προσφυγής και στο CAS, μετά την αρνητική εξέλιξη που είχε η έφεσή της.

Στα αγωνιστικά, η ΑΕΚ είναι η ομάδα με το μεγαλύτερο κίνητρο, μιας και θέλει τη νίκη για να σκαρφαλώσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Ατρόμητος δεν έχει ουσιαστικούς στόχους, μιας και έχασε τον τρένο στο πλέι οφ, ενώ δεν πρόκειται να κινδυνέψει στα πλέι άουτ.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, μετράει σημαντικές επιστροφές, καθώς στην αποστολή βρίσκονται οι Μοχαμαντί και Φερνάντες, οι οποίοι έχουν αφήσει πίσω τους το πρόβλημα στον προσαγωγό και τη θλάση που τους ταλαιπώρησαν, αντίστοιχα. 

Επίσης, επιστρέφουν μετά την έκτιση της ποινής τους οι Σέρχιο Αραούχο και Ντάμιαν Σιμάνσκι. Αντίθετα, όπως αναμενόταν, εκτός έμειναν οι τραυματίες Λιβάι Γκαρσία, Κώστας Γαλανόπουλος και Θεοδόσης Μαχαίρας, καθώς και ο τιμωρημένος Νόρντιν Άμραμπατ.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις