Site icon NewsIT

Ατρόμητος – ΑΕΚ: Σερί, Δέλλας, μνήμες… υποβιβασμού

07.02.2016 | 12:01
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Στη σκιά του ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ υπάρχει η αναμέτρηση του Ατρόμητου με την ΑΕΚ στο Περιστέρι, με τον Τραϊανό Δέλλα να είναι το... πρόσωπο του αγώνα (17:15, NewsIt.gr, Novasports 2)

Η ΑΕΚ θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο της σερί και στο Περιστέρι, στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, για την 21η αγωνιστική της Superleague κι έτσι να πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στο μεγάλο προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Οι “κιτρινόμαυροι” μετρούν εννέα σερί νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο και θέλουν να τις κάνουν δέκα, κόντρα στην ομάδα του πρώην προπονητή της, Τραϊανού Δέλλα. Παράλληλα, θέλουν να εκμεταλλευτούν την εντός έδρας γκέλα του Παναθηναϊκού, αποκτώντας σαφές προβάδισμα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης της κανονικής περιόδου.

Από την πλευρά του ο Ατρόμητος θέλει τη νίκη για να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Ο “Κολοσσός” καλείται να οδηγήσει την ομάδα του στο θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην παλιά του αγάπη, λίγες ημέρες πριν υποδεχθεί και τον Παναθηναϊκό, στην ρεβάνς τουμ 1-1 της Λεωφόρου για το Κυπέλλου Ελλάδας.

Να θυμίσουμε πως η Ένωση έχει άσχημες μνήμες από το συγκεκριμένο γήπεδο. Η τελευταία της επίσκεψη εκεί -πριν από τρία χρόνια- επισκιάστηκε από το… σφράγισμα του πρώτου υποβιβασμού της ιστορίας της!

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στους Σιμόες, Μπαρμπόσα και Κορδέρο, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής. Ο Ουρουγουανός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τον Ανέστη στην εστία και τους Κολοβέτσιο και Άρθο στο κέντρο της άμυνας.

Οι Γκάλο και Ντίντακ θα είναι οι δυο μπακ, με τους Γιόχανσον, Μάνταλο και Ζουκουλίνι να αποτελούν την τριάδα της μεσαίας γραμμής. Οι Αραβίδης, Τζεμπούρ και Μπουονανότε αναμένεται να είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί της Ένωσης.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version