Δευτέρα, 19 Αυγ.
29oC Αθήνα

Ατρόμητος – Άρης 1-1: Ισοπαλία σε «μοιρασμένο» παιχνίδι στο Περιστέρι

Ατρόμητος – Άρης 1-1: Ισοπαλία σε «μοιρασμένο» παιχνίδι στο Περιστέρι
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ατρόμητος και Άρης έμειναν στην ισοπαλία με σκορ 1-1 στο Περιστέρι, παίρνοντας από ένα βαθμό στην πρεμιέρα της σεζόν 2024-25 στη Super League.

Σε ένα “μοιρασμένο” παιχνίδι ανάμεσα σε Ατρόμητο και Άρη, με λιγοστές καλές στιγμές, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Μπρόνσον στο 67′ και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με πέναλτι του Ουάρντα πέντε λεπτά αργότερα, για να ολοκληρωθεί χωρίς νικητή η αναμέτρηση στην πρώτη αγωνιστική της φετινής Super League.

Το παιχνίδι κρίθηκε ουσιαστικά από δύο λάθη των τερματοφυλάκων, αφού στο γκολ του Άρη, ο Κοσέλεφ έκανε τραγική έξοδο και έδιωξε με γροθιές πάνω στον συμπαίκτη του, για να καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Αντίστοιχα, ο Κουέστα υπέπεσε σε πέναλτι βγαίνοντας άτσαλα από την εστία του, σε μία φάση που δεν υπήρχε ουσιαστικά “απειλή” για την ομάδα του, επιτρέποντας στον Ατρόμητο να ισοφαρίσει το ματς.

Κάπως έτσι, οι δύο ομάδες έμεινε στην ισοπαλία με 1-1 και ξεκίνησαν με ένα βαθμό τη σεζόν στη Super League, παίρνοντας ό,τι τους άξιζε βάσει της εικόνας του αγώνα.

Οι συνθέσεις στο Ατρόμητος – Άρης

Ατρόμητος (Πάμπλο Γκαρσία): Κοσέλεφ, Κίνι, Μπρόρσον, Μανσούρ, Αθανασίου, Ουεντραόγκο, Έντερ (90+4′ Καραμάνος), Μπάκου (76′ Γιουμπιτάνα), Ουάρντα, Καρλίτος (55′ Μίχορλ), Φαν Βέερτ.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Φρίντεκ (69′ Ντιαντί), Μπράμπετς, Βέλεθ, Μάγιο Ούγκο, Μοντόγια, Μοντσού, Φετφατζίδης (69′ Σιφουέντες), Μανού Γκαρθία, Σαβέριο, Μορόν (74′ Ζαμόρα).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις