Site icon NewsIT

Ατρόμητος – Λαμία: Η γκάφα του Γιαννιώτη και το VAR οδήγησαν σε «λευκή» ισοπαλία

24.04.2021 | 21:29
Ατρόμητος – Λαμία: Η γκάφα του Γιαννιώτη και το VAR οδήγησαν σε «λευκή» ισοπαλία

Ο Ατρόμητος αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τη Λαμία για την 5η αγωνιστική των play out της Superleague, με τις δύο ομάδες να διατηρούν απόσταση από τις θέσεις του υποβιβασμού.

Οι Περιστεριώτες έμειναν με 10 παίκτες από το 33ο λεπτό του αγώνα, μετά τη… γκάφα του Γιαννιώτη, ο οποίος και μπλόκαρε την μπάλα έξω από την περιοχή, με αποτέλεσμα να δεχθεί την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή.

 

Αμέσως μετά, η Λαμία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με τον Ντέλετιτς, αλλά το VAR έδειξε ότι υπήρχε οφσάιντ στη φάση, με αποτέλεσμα το γκολ να μην μετρήσει ποτέ, στην καλύτερη στιγμή των φιλοξενούμενων στο ματς.

 

Ο Ατρόμητος ήταν μάλιστα αυτός που έφθασε πιο κοντά σε ένα τέρμα στη συνέχεια, με τον Γιακουμάκη να μην μπορεί να νικήσει τον Επάσί, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, οι δύο ομάδες έδειξαν να ικανοποιούνται με το βαθμό της ισοπαλίας κι έτσι η εικόνα του αγώνα ήταν… τραγική, με αποτέλεσμα να μείνει το 0-0 μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης. Με αυτό δε, οι γηπεδούχοι έφθασαν τους 31 βαθμούς και οι Λαμιώτες τους 32 βαθμούς, την ώρα που η τελευταία Λάρισα έχει 24 και ο προτελευταίος Παναιτωλικός 27 βαθμούς.

Οι συνθέσεις στο Ατρόμητος – Λαμία

Ατρόμητος (Σ. Παντελίδης): Γιαννιώτης, Γκάλο, Γούτας, Μαυρομμάτης, Γκαλβάο, Σάλομον, Ούμπιδες, Νταβιώτης (55’ Νάτσος), Ραμπέγιο (35’ Θεοδωράκης), Γιακουμάκης (82’ Χριστοδουλόπουλος), Μανούσος.

Λαμία (Μ. Γρηγορίου): Επασί, Βύντρα (61’ Βασιλακάκης), Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο (25’ Γκούγκα), Τζανδάρης, Προβυδάκης (72’ Βλάχος), Ρόμανιτς (72’ Πίτι), Ντέλετιτς, Καραμάνος.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version