Πέμπτη, 10 Οκτ.
22oC Αθήνα

Ατρόμητος: Ντου από τους οπαδούς στην προπόνηση

Ατρόμητος: Ντου από τους οπαδούς στην προπόνηση
ΦΩΤΟ intime

Ο Ατρόμητος παρουσιάζει πολύ κακή εικόνα στα play out της Superleague και πλέον έχει αρχίζει να… κινδυνεύει να “μπλεχθεί” στη “μάχη” για την παραμονή στην κατηγορία.

Το γεγονός φαίνεται λοιπόν ότι έχει εξαγριώσει τους οπαδούς της ομάδας, με 300 Fentagin να κάνουν ντου στο προπονητικό κέντρο της ομάδας για να τα “ψάλλουν” σε όλους.

«Τι πράγματα είναι αυτά; Είναι εικόνα αυτή; Φτάσαμε να μιλάμε για το αν θα πέσουμε τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος. Παίζετε με τα νεύρα μας φέτος. Εσύ Σάββα τι δηλώσεις ήταν αυτές που έκανες στο ματς με την Λάρισα; Έχεις καταλάβει που βρίσκεσαι και λες ότι δεν έχεις πίεση; Ατομικά το βλέπουμε; Θέλεις να μας δεις από την άλλη πλευρά δηλαδή;», είπαν στον προπονητή της ομάδας, Σάββα Παντελίδη.

Ξεκάθαρο ήταν όμως το μήνυμα και προς τον Νίκο Λαζαρίδη και τη διοίκηση της ομάδας: «Έχετε μαζέψει δέκα τσουτσέκια και έχουν κάνει την ομάδα άνω κάτω. Εντάξει το καταλαβαίνουμε μια χρονιά να είναι αποτυχημένη. Αλλά να μιλάμε για 6η, 7η, 8η θέση όχι να κινδυνεύουμε με υποβιβασμό. Δεν θα ανεχτούμε άλλη αδιαφορία, θα ματώνετε την φανέλα. Θα περιμένουμε να δούμε βελτίωση στο ματς με τον ΟΦΗ, ειδάλλως την επόμενη εβδομάδα θα τα ξαναπούμε».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις