Αθλητικά

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός: Προκαλούν έκπληξη οι δηλώσεις Στραματσόνι!

Το “τριφύλλι” δεν έκανε την παραμικρή ευκαιρία κόντρα στον Ατρόμητο, αποκλείστηκε με μετριότατη απόδοση από τη συνέχεια του Κυπέλλου, ωστόσο ο Αντρέα Στραματσόνι δήλωσε πως τη... διαφορά την έκανε το γκολ του Στόιτσεφ.

“Το μόνο πράγμα που πήγε στραβά ήταν το γκολ του Στόιτσεφ, πιθανότατα έβαλε το γκολ της χρονιάς. Ήμασταν καλύτεροι, είχαμε τον έλεγχο και παίξαμε το καλύτερο που μπορούσαμε βάσει των εννιά απουσιών που είχαμε”, ανέφερε στις δηλώσεις του αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στο Περιστέρι.

Και πρόσθεσε: “Δεν θέλω να βρω δικαιολογίας. Όταν λείπουν εννιά παίκτες δεν είναι το ίδιο με 2-3 απουσίες. Αν βγάλεις απ’ τον Ατρόμητο εννιά παίκτες θα μιλάμε για εντελώς διαφορετική ομάδα. Εμείς παίξαμε καλά, είχαμε την ευκαιρία με τον Κλωναρίδη και χωρίς το γκολ του Στόιτσεφ θα μιλούσαμε για ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι”.

“Θέλω να πω μπράβο στον Ατρόμητο. Έπαιξαν δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια και τα κατάφεραν μια χαρά. Έχουν καλή ομάδα, χημεία και τους αξίζουν συγχαρητήρια”, κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντέμιαν Λίλαρντ κάνει «αγώνα δρόμου» για να προλάβει το δεύτερο παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς με τους Ιντιάνα Πέισερς
«Σίγουρος» θεωρείται πλέον για το τρίτο παιχνίδι, αλλά στους Μπακς ελπίζουν ότι θα έχουν διαθέσιμο τον Λίλαρντ από το δεύτερο ματς των πλέι οφ του NBA
Ο Ντέιμεν Λίλαρντ