Δευτέρα, 2 Σεπτ.
25oC Αθήνα

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 1-2: Aπόδραση από το Περιστέρι με ήρωα Καμαρά στις καθυστερήσεις

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 1-2: Aπόδραση από το Περιστέρι με ήρωα Καμαρά στις καθυστερήσεις
eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε 2-1 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι, με τους Θεσσαλονικείς να σκοράρουν στο φινάλε κάθε ημιχρόνου για να πάρουν τη νίκη. Ο Ουάρντα με πέναλτι είχε ισοφαρίσει προσωρινά για τους γηπεδούχους σε ένα αγώνα με πολλά νεύρα και αρκετές αμφισβητούμενες φάσεις.

Ατρόμητος ξεκίνησε καλύτερα την αναμέτρηση, με τους Περιστεριώτες να θέλουν να αιφνιδιάσουν τους φιλοξενούμενους. Ωστόσο παρά τις φάσεις, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία δεν κατάφερε να σκοράρει, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ σταδιακά να ισορροπήσει το παιχνίδι και να το φέρει στα μέτρα της. 

Το πρώτο μέρος μάλιστα έκλεισε με τον ΠΑΟΚ να βρίσκει δίχτυα, όταν σε μια φάση διαρκείας, ο Σορετίρε έστρωσε στον Ζίβκοβιτς, με τον Σέρβο να κάνει το σουτ, το οποίο κόντραρε στους αμυντικούς του Ατρομήτου. Παρόλα αυτά ο αρχηγός των «ασπρόμαυρων» πήρε τις κόντρες και με κοντινή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κοσέλεφ για το 0-1.

Το συγκεκριμένο γκολ σημειώθηκε στην εκπνοή του πρώτου μέρους, με τον ΠΑΟΚ να πηγαίνει στα αποδυτήρια, έχοντας το σκορ υπέρ του.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ είχε την ίδια προσέγγιση στο παιχνίδι, με τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου μάλιστα στο 66΄να κάνουν το 0-2 πάλι με τον Ζίβκοβιτς. Ωστόσο η φάση ελέγχτηκε από το VAR με το γκολ να ακυρώνεται τελικά για φάουλ του Μπάμπα επάνω στον Μουντέ.

Από αυτό το σημείο και έπειτα ο ΠΑΟΚ θέλησε να «σβήσει» το παιχνίδι όσο περνούσε ο χρόνος, με τον Ατρόμητο ωστόσο να μην παρατάει το παιχνίδι. Κάπως έτσι στο 83΄ από μια σέντρα του Ουάρντα, η μπάλα βρήκε στο απλωμένο χέρι του Ότο, με το διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα.

Από τα 11 βήματα ο Ουάρντα νίκησε τον Κοτάρσκι για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, με τον Αιγύπτιο μάλιστα να πανηγυρίζει έξαλά το γκολ του.

Παρά την «παγωμάρα» της ισοφάρισης, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επανέλθει στο παιχνίδι, με τους Θεσσαλονικείς να κάνουν ότι ακριβώς και στο πρώτο μέρος.

Από ένα φάουλ που εκτέλεσε ο Ντεσπόντοφ, ο Καμαρά πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ατρομήτου για 2η φορά στην αναμέτρηση. Αυτό μάλιστα ήταν το πρώτο γκολ του 27χρονου με την φανέλα των «ασπρόμαυρων». 

Από εκείνο το σημείο και έπειτα το παιχνίδι έγινε ροντέο, με την ένταση να είναι πολύ μεγάλη. Ο Ουάρντα μάλιστα «άνοιξε» διάλογο με τον πάγκο του ΠΑΟΚ, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα το παιχνίδι να έχει αρκετά λεπτά καθυστερήσεων.

Ωστόσο το 1-2 υπέρ των «ασπρόμαυρων» δεν άλλαξε, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει μια πολύ σημαντική νίκη στην έδρα του Ατρομήτου, κάνοντας το 3/3 στο πρωτάθλημα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ(Γκαρσία): Κοσέλεφ, Μούντες, Μπόρσον, Τσακμάκης, Αθανασίου, Ουεντραόγκο, Γκονθάλεθ (65′ Φαν Βερτ), Μπάκου (74′ Γιουμπιτάνα), Μίχορλ, Ουάρντα, Καρλίτος (66′ Βρακάς).

ΠΑΟΚ(Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Οζντόεφ (73′ Καμαρά), Σβαμπ, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (87′ Ντεσπόντοφ), Σορετίρε (73′ Μουργκ), Τσάλοφ (73′ Τισουντάλι).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις