Κυριακή, 1 Σεπτ.
27oC Αθήνα

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ LIVE για την 3η αγωνιστική της Super League

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ LIVE για την 3η αγωνιστική της Super League
eurokinissi

Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Δημοτικό στάδιο Περιστερίου, για την 3η αγωνιστική της Super League, με τους φιλοξενούμενους να θέλουν να πάρουν τη νίκη για να φτάσουν τον Ολυμπιακό στην 1η θέση της βαθμολογίας.

Ο Ατρόμητος και ο ΠΑΟΚ συγκρούονται σε μια αναμέτρηση με μεγάλο ενδιαφέρον, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Super League. Στο Περιστέρι οι γηπεδούχοι θέλουν να πάρουν τη 1η τους νίκη στη σεζόν, ενώ από την πλευρά τους οι «ασπρόμαυροι» έχουν στόχο μόνο το τρίποντο, προκειμένου να φτάσουν τον Ολυμπιακό με 9 πόντους στην κορυφή.

Για τους γηπεδούχους θα απουσιάζουν οι τιμωρημένοι Μανσούρ και Κίνι, καθώς και ο Χάρης Τσιγγάρας, ο οποίος αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ και έχει όρο να μην αγωνίζεται στα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν δίχως τους τραυματίες Τάισον και Μπράντον Τόμας.

Σε 27 συναντήσεις με γηπεδούχο τον Ατρόμητο, οι Περιστεριώτες μετρούν 7 νίκες, ο ΠΑΟΚ 11, ενώ 9 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα. Αναφορικά με τα γκολ, αυτά είναι 37-28 υπέρ των «ασπρόμαυρων».

Παρακολουθήστε LIVE το Ατρόμητος – ΠΑΟΚ από το Νewsit.gr

 

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)
Βοηθοί: Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας), Καλύβας (Φθιώτιδας)
4ος: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών)
AVAR: Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις