Τετάρτη, 24 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Ατρόμητος στο Περιστέρι ο ΠΑΣ!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

 Ο ΠΑΣ Γιάννινα πέρασε θριαμβευτικά από το Περιστέρι, επικρατώντας του Ατρόμητου με 2-0, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Οι Ηπειρώτες, όντας εξαιρετικά στημένοι από τον Γιάννη Πετράκη, “χτύπησαν” την αθηναϊκή ομάδα στις αντεπιθέσεις, πανηγυρίζοντας ένα σπουδαίο διπλό.

Ο αγώνας:

Ισορροπημένη ήταν η αναμέτρηση στο πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να περιορίζονται σ’ ένα παιχνίδι κέντρου. Ο Ατρόμητος προσπάθησε να πάρει τον έλεγχο του αγώνα και να δημιουργήσει φάσεις για γκολ, δίχως αποτέλεσμα, ενώ ο ΠΑΣ είχε παθητικό ρόλο, προσπαθώντας να “χτυπήσει” στις αντεπιθέσεις.

Η μοναδική καλή ευκαιρία για γκολ του πρώτου ημιχρόνου άνηκε στον Ατρόμητο. Στο 8′, ο Ναπολεόνι έκανε διαδοχικές προσποιήσεις στον Τζημόπουλο μέσα στην περιοχή και σούταρε από πλάγια, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Παρόμοια εικόνα και στο δεύτερο μέρος, με το θέαμα να είναι κακό και τις φάσεις να δημιουργούνται με το σταγονόμετρο. Οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι δεν είχαν απειλήσει σχεδόν καθόλου την εστία του Γκορμπούνοφ, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στην πρώτη αξιόλογη προσπάθειά τους. Στο 71′, ο Μανιάς βγήκε απέναντι στον τερματοφύλακα του Ατρομήτου και με ιδανικό πλασέ, έκανε το 0-1, παγώνοντας το Περιστέρι.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού και στο 78′ έχασαν μία μεγάλη ευκαιρία. Ο Μπρίτο βρήκε τετ-α-τετ με τον Περιστερίδη αλλά προτίμησε αντί να τον πλασάρει, να τον περάσει, με τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ να τον σταματά.

Ο Ατρόμητος συνέχισε να πιέζει μέχρι το τέλος, αλλά ο ΠΑΣ ήταν αυτός που τελικά σκόραρε και πάλι. Στο 89′, ο Τσουκαλάς έκανε το 2-0 με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή, “καθαρίζοντας” την υπόθεση νίκη.

Ατρόμητος (Τραϊανός Δέλλας): Γκορμπούνοφ, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Κεϊτά (71’ Πίτου Γκαρσία), Κοντοές (63’ Γροντής), Ούμπιδες, Μπρίτο (84’ Μπαστακός), Φυτανίδης, Ναπολεόνι, Ουσέρο, Παπαδόπουλος.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Ναδάλες, Γαρουφαλιάς, Τσουκαλάς, Μιχαήλ, Μανιάς (90’+1 Μπέριος), Τζημόπουλος, Ίλιτς (81’ Κοζορώνης), Λίλα (69’ Καρανίκας), Ακόστα, Στρούνα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε